ProCredit FleX štednja – budite sami svoj bankar! – Bankar.rs
Depoziti i štednjaDOMAĆE BANKESLIDER

ProCredit FleX štednja – budite sami svoj bankar!

Nastavljajući sa daljom modernizacijom svog poslovanja i prateći potrebe korisnika finansijskih usluga za većom autonomijom i jednostavnošću u njihovom korišćenju, ProCredit banka je osmislila nov i na našem tržištu JEDINSTVEN MODEL ŠTEDNJE pod nazivom „FleX štednja“, koja svim štedišama omogućava samostalnost u upravljanju njihovim sredstvima, stalnu dostupnost novca i atraktivnu kamatnu stopu.

„FleX štednja“ svojim štedišama pruža mogućnost da na svoj štedni račun slobodno dodaju i sa njega   podižu novac kad god je to njima potrebno, da prevremeno razoroče sredstva i to bez ikakvih penala ili smanjenja kamate. Velika prednost „FleX štednje“ je i u tome što svi njeni korisnici mogu slobodno i samostalno da upravljaju sredstvima na svom štednom računu, odnosno da prebacuju i povlače sredstva uz pomoć elektronskog bankarstva ProCredit banke, uz svega nekoliko klikova. Takođe, korisnici „FleX štednje“ mogu u svakom momentu svoja devizna sredstva da podignu na eurskim bankomatima u okviru neke od Zona 24/7 ProCredit banke, koje su im non-stop na raspolaganju. Klijenti na ovaj način postaju sami svoji bankari, jer su oni ti koji upravljaju svojim sredstvima na način koji njima najviše odgovara.
 
– Želja nam je da klijentima omogućimo što jednostavniji pristup svim našim uslugama, bez potrebe za odlaskom u ekspozituru. Razvijajući takav pristup, koji se u mnogome zasniva na našim modernim uslugama internet i mobilnog bankarstva, kao i pogodnostima koje pružaju naše Zone 24/7, ProCredit banka je kreirala „Flex štednju“ koja uz veliku fleksibilnost i samostalnost donosi i veoma atraktivnu kamatnu stopu od jedan odsto na godišnjem nivou – objašnjava Mirjana Mitrović, izvršni direktor ProCredit banke.
Građani mogu da „otvore“ ovaj vid štednje u sklopu jednog od računa ProCredit banke, gde dobijaju besplatnu karticu, kao i internet i mobilno bankarstvo sa neograničenim brojem plaćanja u okviru zemlje bez provizije. Time klijenti mogu da zaokruže set usluga Banke koje im omogućavaju obavljanje svakodnevnih transakcija, fleksibilnu štednju i povrh svega samostalnost u poslovanju sa bankom i nezavisnost od radnog vremena filijala.
 
– „FleX štednja“ je štednja broj jedan u Srbiji, koja privlači veliku pažnju građana. Samo u prvoj nedelji od lansiranja ovog modela štednje i novog načina rada sa klijentima, privukli smo značajan broj novih klijenata koji su ukazali poverenje našoj banci, kao jedinoj nemačkoj banci u Srbiji koja konstantno radi na modernizaciji svojih usluga. Dugogodišnja saradnja sa našim postojećim klijentima i stalan dolazak novih je najbolja potvrda da na pravi način izlazimo u susret potrebama naše ciljne grupe – ističe Mirjana Mitrović.
Tags
Back to top button