Kakvi sve keš krediti postoje i kako najbolje možete da ih iskoristite – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEKreditiLICNE FINANSIJESLIDERSVE VESTI

Kakvi sve keš krediti postoje i kako najbolje možete da ih iskoristite

Sigurno se nekad u životu čuli da postoje sledeće dve vrste kredita:

  • namenski
  • nenamenski krediti

I dok namenski krediti, kako im i samo ime kaže, imaju konkretnu namenu, na primer kupovinu automobila (auto krediti), potrošački (za kupovinu određenih proizvoda) ili stambeni krediti (za kupovinu stana), nenameski krediti služe upravo za to da novac koji dobijete na zajam od banke, potrošite na ono na šta vi želite ili na ono za šta vam je potrebno.

Naravno, ovo ne znači da keš kredite treba uzimati tek tako, već da prvo treba proceniti da li vam je i zašto taj novac potreban, pa tek onda se odlučiti na podizanje pojazmice kod banke.

Gotovinski ili keš krediti mogu biti dobra opcija kada vam je relativno brzo potreban novac kako biste rešili neki finansijski izazov ili problem. Ono što je karakteristično za njih jeste brz proces apliciranja i odobravanja od strane banke, naravno, ako prethodno ispunjavate uslove za dobijanje kredita.

Za šta sve može da se iskoristi keš kredit – zavisi isključivo od vas. Mnogi ovu vrstu kredita koriste za renoviranje stana ili kuće, kupovinu nameštaja, neku lekarsku intervenciju ili za odlazak na letovanje.

Ono što je bitno uvek imati na umu jeste da za podizanje kredita uvek treba imati jasan cilj i tačnu računicu koliko Vam novca tačno treba za ostvarenje tog cilja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri pronalasku najpovoljnijeg keš kredita, koji će rešiti neki finansijski izazov pred vama, Kamatica savetnik je najbolje rešenje za vas. Takođe, naši kreditni savetnici su tu ukoliko želite pomoć pri pronalasku najpovoljnijih kredita za refinansiranje i stambenih kredita.

(Kamatica)

Tags
Back to top button