Danas promotivna ponuda Er Srbije: Let do Tivta 30 evra, do Rima za 50 – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Danas promotivna ponuda Er Srbije: Let do Tivta 30 evra, do Rima za 50

Er Srbija je pripremila novu promotivnu ponudu pod nazivom “Poleti u proleće”, u okviru koje putnici danas mogu da kupe avio-karte za više od 70 gradova u mreži Er Srbije za period putovanja od 8. maja do 15. juna, navodi se u saopštenju.

“Pred nama je najaktivniji deo godine u kojem je potražnja za letovima izuzetno visoka. Pored široke mreže destinacija, trudimo se da naše putnike obradujemo i promotivnim cenama avio-karata. Tokom 24 časa, 27. aprila, letovi za veliki broj destinacija iz naše mreže biće dostupni po najpovoljnijim cenama”, rekla je viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije Maša Vasović.

Navela je da će karte za najfrekventnije destinacije u mreži Er Srbije, kada je u pitanju region, kao što su na primer Podgorica i Tivat, moći da se kupe po ceni počev od 30 evra po pravcu, uključujući sve takse, saopštio je srpski avio-prevoznik.

“Do Barselone, Malte i Firence putnici će moći da lete počev od 40 evra po pravcu, dok će karte do, na primer, Istanbula, Rima ili Liona, biti dostupne po početnoj ceni od 50 evra. Boravak u Parizu, Londonu i Tel Avivu tokom proleća je uvek zanimljiv putnicima, a mi smo se potrudili da im omogućimo da tamo stignu upravo letovima naše kompanije za koje će početna cena karte iznositi 60 evra po pravcu”, rekla je ona.

Tokom promotivnog perioda, avio-karte mogu se kupiti putem veb-sajta www.airserbia.com, mobilne aplikacije, kao i u beogradskim poslovnicama Er Srbije u Bulevaru Kralja Aleksandra, ulici Jurija Gagarina i na Aerodromu ”Nikola Tesla”.

Tanjug

Tags
Back to top button