Bankarske tehnologije regiona – Bankar.rs
ANALIZESLIDERSVE VESTI

Bankarske tehnologije regiona

Technobank – vodeća IT konferencija i izložba u regionu, biće održana 6. i 7. aprila 2022. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza.

Prema rečima organizatora, ove godine će u glavnom fokusu biti uticaj konsolidacije banaka na njihovu konkurentnost i tehnologiju. Pored toga, govoriće se o e-commerce-u kao najbrže rastućoj tehnologiji, izazovima i iskustvima sa e-Fiskalizacijom, elektronskom novcu, Soft POS-u, naprednim sistemima zaštite, regulativama i drugim aktuelnim temama iz oblasti bankarskih tehnologija.

“Veliko nam je zadovoljstvo što pored predstavnika bankarske industrije, imamo podršku resornih ministarstava, dok u programu aktivno učestvuju regulatorne institucije i agencije“, naveli su organizatori.

Neke od kompanija koje će predstaviti svoja rešenja na predstojećoj konferenciji su: Payten, NCR, Nexi, Muehlbauer, Halcom, Bankart, EuroART93 i mnoge druge.

Technobank tradicionalno (21 godinu) predstavlja glavno mesto susreta tehnologije i najbolje prakse u Jugoistočnoj Evropi.

Predstavnici renomiranih svetskih i domaćih IT kompanija, zajedno sa predstavnicima banaka i finansijskih institucija predstavljaju svoja rešenja, studije slučaja i najbolju praksu koja se primenjuje na različitim tržištima. Kroz ličnu i direktnu interakciju, učesnici Technobank Konferencije unapređuju svoja iskustva, kontakte i poslovne procese.

Tags
Back to top button