UniCredit Banka u akciji podrške omasovljenju procesa imunizacije među studentskom populacijom – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

UniCredit Banka u akciji podrške omasovljenju procesa imunizacije među studentskom populacijom

Sa ciljem da pruže podršku institucijama i apelima struke da se proces imunizacije omasovi u kategoriji mlađe odrasle populacije, UniCredit Banka Srbija u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna, od 23. septembra, do 23. novembra, organizovaće akciju kojom će studente motivisati da se vakcinišu.
Za prvih 1.000 studenata, koji u odabranim ekspoziturama UniCredit Banke potvrde da su se vakcinisali, od kako su zvanične institucije započele proces imunizacije, biće pripremljen poseban poklon paket.

” Činjenica da smo banka koja od svih banaka u našoj zemlji u bazi svojih klijenata ima najveći broj klijenata među studentskom populacijom, motivisala nas je da pokrenemo ovu društveno odgovornu akciju i na taj način još jednom pružimo podršku institucijama Republike Srbije u daljoj borbi protiv pandemije. Jedan od osnovnih postulata UniCredita je da u svim zajednicama u kojima posluje, utiče na pozitivne promene. Želimo da ohrabrimo mlade ljude da donesu odgovornu odluku i da kao budućnost našeg društva, budu pozitivan primer u svojoj sredini. Iako nas je pandemija uverila da načine na koje živimo i radimo možemo vrlo brzo da promenimo, život je najlepši onda kada može da se podeli sa drugima“, rekao je Nikola Vuletić, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija.

Podrška procesu vakcinacije među mlađom odraslom populacijom, samo je deo sveobuhvatne podrške UniCredit Banke zajednici tokom trajanja pandemije. UniCredit Banka do sada je podržala zdravstveni sistem Srbije u borbi protiv pandemije, i to kroz dve donacije RFZO-u, ukupne vrednosti od 80.000 evra, kao i kroz učešće u inicijativi UNICEF-a u nabavci kiseoničkih protokometara za zdravstvene ustanove. Istovremeno, UniCredit Banka pružila je snažnu podršku građanima i privredi Srbije i bila je među prvim bankama na tržištu koje su počele da odobravaju kredite za likvidnost i obrtna sredstva u okviru Programa ekonomskih mera Vlade Srbije, a sve sa ciljem ublažavanja negativnih posledica pandemije. Pored toga, UniCredit Banka tokom pandemije značajno je doprinela stabilnosti svojih dobavljača, jer je donela odluku o ubrzanom izvršavanju plaćanja, bez obzira na ugovorene i zakonom propisane rokove, a sve sa ciljem da na taj način doprinese njihovoj likvidnosti i očuvanju radnih mesta.

Među poklonima koje su UniCredit Banka i izdavačka kuća Laguna pripremile za prvih 1.000 studenata koji potvrde da su vakcinisani, naći će se: lampica za knjige (really tiny), knjiga “Ilon Mask”, Ešlija Vensa, kao i knjiga “Stiv Džobs”, Voltera Ajzaksona. Pored toga, svim zainteresovanim studentima biće obezbeđen i besplatan pristup u eDen books aplikaciji u trajanju od 3 meseca od dana aktivacije.

Prvih 1.000 studenata koji potvrde da su vakcinisani, svoje poklone mogu preuzeti u odabranim ekspoziturama UniCredit Banke. Spisak ekspozitura u kojima se mogu preuzeti pokloni nalazi se na veb-sajtu UniCredit Banke, kao i na sledećem linku.

Izvor: BIZLife

Tags
Back to top button