Sberbanka proglasila nagrađene u kampanji „Vredne vredi podržati“ – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

Sberbanka proglasila nagrađene u kampanji „Vredne vredi podržati“

Sberbank Srbija uspešno je završila tradicionalnu kampanju „Vredne vredi podržati“. Svi klijenti banke koji su u periodu od početka maja do kraja oktobra učestvovali u ovoj kampanji ušli su u konkurenciju za vredne poklone. Nagrađeni su proglašeni na gala događaju, 28. novembra, gde se okupilo više od 200 klijenata banke i to iz dva segmenta: mikro i malih preduzeća. Najvrednije poklone ove godine dobili su Podrum Lukić i špediterska firma Dogana 2000.

„Razvoj male privrede u Srbiji jedna od najbitnijih, ako ne i najbitnija stavka za razvoj cele naše ekonomije. Mi rastemo zajedno, jedni drugima smo podrška i oslonac. I baš zbog toga, duboko verujem da smo tokom naše saradnje dokazali i pokazali da imamo sluha za potrebe naših klijenata, za sve borbe koje vode na dnevnom nivou i da smo im pružili preko potrebnu pomoć da opstanu i održe se u izazovnim uslovima srpskog tržišta. Mi koji radimo u Sberbanci težimo ka jednom cilju, a to je bolje, stabilnije i uspešnije poslovanje svih nas koji poslujemo na ovom tržištu“, rekao je Miodrag Stojanović, Izvršni direktor za prodaju i distribuciju u sektoru stanovništva.

„Cilj akcije „Vredne vredi podržati“ jeste da sa klijentima ostvari čvrste i dugoročne partnerske odnose, pruži im podršku, bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja i nagradi lojalnost. Tokom trajanja akcije svim mikro i malim preduzećima Sberbank Srbija nudi priliku da podnesu zahtev za široku paletu usluga i proizvoda specijalno kreiranih baš za ove segmente. Mi u Sberbank prepoznajemo značaj i doprinos male privrede i baš zbog toga težimo da budemo prepoznati kao siguran partner klijentima i podržimo njihov rast i razvoj“, istakao je Vladimir Bošković, član Izvršnog odbora za korporativno bankarstvo i globalna tržišta.

Ovu akciju je prvi put pokrenula Sberbank Srbija 2017. godine sa ciljem da podrži klijente iz segmenta male privrede i da bude deo uspešnog razvoja njihovog poslovanja.

Tags
Back to top button