AIK Banka petu godinu zaredom najbolja komercijalna banka u Srbiji i inovator u poslovanju sa stanovništvom – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

AIK Banka petu godinu zaredom najbolja komercijalna banka u Srbiji i inovator u poslovanju sa stanovništvom

Petu godinu zaredom,AIK Banka je dobitnik priznanja za najbolju komercijalnu banku u Srbiji, koje u okviru nagrada BANKING AWARDS dodeljuje renomirani ekonomski magazin iz Velike Britanije – INTERNATIONAL BANKER.Pored pomenutog priznanja, AIK Banka je ove godine nagrađena i u kategoriji najinovativnije banke u sektoru poslovanja sa stanovništvom.

Naosnovu analize svih činilaca, potvrđeno je da je AIK Banka a.d. Beograd ostvarila, sveukupno gledano, najbolje poslovne rezultate, prateći potrebe svojih klijenata odgovarajućim finansiranjem i inovacijama proizvoda i usluga, uz uvažavanje najviših standarda profesionalnosti i etičnosti, pokazujući svest i angažovanost u različitim društveno odgovornim aktivnostima u oblasti sporta, kulture i obrazovanja, dajući na taj način snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinos boljem kvalitetu života.

“Sa fokusom na dalješirenje poslovanja, kako unutar tako i izvan nacionalnih granica, kroz pažljivo razmatranje novih prilika za investiranje, naš cilj jejasno postavljen i u narednom periodu – razvojipozicioniranjeAIK Banke kao vodeće bankarskegrupacijeuregionu. U tom smislu, prestižna priznanja koja namiz godine u godinu pristižu, iskoristićemo kao dodatni podstrek u realizaciji planova u različitim segmentima poslovanja”, istakla je Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Tags
Back to top button