Crédit Agricole keš krediti za refinansiranje – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKEKreditiSLIDERSVE VESTI

Crédit Agricole keš krediti za refinansiranje

Nije uvek lako odgovoriti izazovima. Nije tako jednostavno dati prave odgovore u pravom trenutku. Ipak, postoji način da kažete DA važnim stvarima na vreme i ne propustite pravi trenutak za ostvarenje svojih želja i planova.

Uz keš kredite za refinansiranje Crédit Agricole banke imate mogućnost da otplatite postojeća zaduženja, ali i da dođete do dodatne sume novca za sve one planove koji su na svoju realizaciju čekali neko bolje vreme.

Jedinstvena ponuda keš kredita za refinansiranje banke Crédit Agricole Srbija osim veoma atraktivne nominalne kamatne stope već od 7,95% godišnje, maksimalog iznosa do 3.000.000 dinara i rokom otplate do 84 meseca, sa sobom nosi i niz dodatnih pogodnosti.
Novim klijentima koji prenesu zaradu Banka ne naplaćuje odobravanje kredita, održavanje kreditne partije, kao ni prevremenu potpunu ili delimičnu otplatu kredita.

Osim atraktivnih uslova i mogućnosti da dobiju dodatnu sumu gotovog novca, klijenti koji se odluče za ovaj kredit, kao još jednu od pogodnosti, dobijaju i besplatno osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nezgode i gubitka zaposlenja.

Na primer, ukoliko bi se klijent, u skladu sa svojom kreditnom sposobnošću, odlučio za gotovinski kredit od 3.000.000 dinara na period otplate od 84 meseca, mesečna rata kredita bi iznosila 46.683,95 dinara. Nominalna kamatna stopa iznosi 7,95% godišnje, dok je efektivna kamatna stopa 8,45% godišnje.

Izvor: BIZLife

Tags
Back to top button