Air France: Za 200 putnika iz Srbije popust za kupovinu avio karata – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Air France: Za 200 putnika iz Srbije popust za kupovinu avio karata

Za sve putnike, bilo one zaboravne koji su se u osvit leta setili da kupe avio-karte za letovanje ili one unapred spremne koji novogodišnje putovanje planiraju već u maju, nova promocija Air France-a dolazi kao poručena, jer je let do željene destinacije uvek značajna stavka u budžetu.

Prvih 200 putnika iz Srbije koji u periodu od 16. maja do 17. jula preko Air France sajta kupe kartu za neki dugolinijski ili srednjelinijski let Air France-a ili KLM-a dobiće popust od 5.900, odnosno 3.535 dinara, u zavisnosti od toga u koju kategoriju spada kupljena karta. Sve što putnici treba da urade kako bi ostvarili popust jeste da izaberu let na sajtu Air France-a, plate kreditnom karticom i ukucaju kod za popust tokom popunjavanja ličnih podataka.

Kako bi važio popust od 5.900 dinara za dugolinijske, odnosno interkontinentalne letove, treba izabrati neki let čija cena prelazi 17.690 dinara, dok je za popust od 3.535 dinara neophodno rezervisati kartu za let srednje dužine (u okviru Evrope i Severne Afrike) čija je cena viša od 5.900 dinara.  Popusti u obe kategorije važe za prvih 200 putnika, a karte se mogu iskoristiti od 17. maja 2019. do 31. marta 2020.

Za više informacija, posetite sajt Air France-a na https://www.airfrance.rs/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/AF_Belgrade.htm

Uz ovu promociju, oni koji u poslednjem trenu biraju destinaciju za leto imaju pravu priliku da Grčku zamene Marokom ili Azurnom obalom, dok oni što unapred planiraju zimska egzotična putovanja mogu početi da se raspituju o lepotama Dominikanske Republike ili Kube.

Izvor: Bizlife

Tags
Back to top button