Jubmes banka predstavila sajt Humanitarne fondacije “Za dečije srce” – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Jubmes banka predstavila sajt Humanitarne fondacije “Za dečije srce”

U okviru godišnjice proslave 40 godina rada, JUBMES banka a.d. Beograd je na zanimljiv način predstavila novi sajt Humanitarne fondacije “Za dečje srce”, u čijem je osnivanju učestvovala u saradnji sa Odeljenjem za dečju kardiotorakalnu hirurgiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Dr Vukan Čupić, Novi Beograd, 1992. godine.
Fondacija je osnovana sa ciljem unapređenja uslova lečenja dece sa urođenim srčanim manama,
a sa željom da istakne taj poduhvat, Jubmes banka je organizovala “Poteru velikog srca”.
Kako je saopšteno iz banke, u aktivnosti su se pored zaposlenih i klijenata, uključili i predstavnici Fondacije koji su učestvovali u uzbudljivoj potrazi za “skrivenim blagom”, odnosno za slovima koja su formirala naziv novog sajta Fondacije koja će se ovih dana videti ispred sedišta JUBMES banke na Novom Beogradu – www.zadecjesrce.rs.
Na taj način, navodi se u saopštenju, Jubmes banka je želela da javnosti predstavi novi sajt koji će pomoći u daljem radu Fondacije i prikupljanju sredstava za bolje uslove lečenje mališana.
Humanitarna fondacija “Za dečje srce” već 27 godina pomaže mališanima sa kardio-torakalnim bolestima. Fondacija je na Odeljenju za kardiotorakalnu hirurgiju u okviru Instituta postavila tablu na kojoj je ispisan broj tekućeg računa na koji je moguće uplatiti sredstva za lečenje najmlađih.
Izvor: ekapija.com
Tags
Back to top button