Nova ponuda Agro kredita Direktne Banke – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKEKreditiSLIDERSVE VESTI

Nova ponuda Agro kredita Direktne Banke

Direktna Banka će na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 11. do 17. maja, promovisati svoju ponudu Agro kredita za osnovna i obrtna sredstva.

Ovi kratkoročni i dugoročni dinarski krediti, za finansiranje nabavke sredstava i ulaganja u poslovne aktivnosti, osmišljeni su tako da pruže kompletnu podršku razvoju poslovanja registrovanih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava.

Novi u ponudi Direktne Banke, Agro krediti za osnovna sredstva, odobravaju se za kupovinu višegodišnjih zasada, poljoprivrednog zemljišta, osnovnog stada, nove opreme i mehanizacije, kao i kupovinu, izgradnju ili adaptaciju poljoprivrednih objekata.

Ovi krediti imaju rok otplate do 36, odnosno do 60 meseci kod dugoročnih kredita koji se odobravaju u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara. Posebnu pogodnost predstavlja mogućnost izbora grejs perioda od 3 ili 6 meseci, koji je uključen u ukupan period otplate, kod kredita za izgradnju, adaptaciju ili kupovinu višegodišnjih zasada sa mesečnim i tromesečnim anuitetima.

Direktna Banka u ponudi ima i kratkoročne i dugoročne dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, za finansiranje obrtnih sredstava i ulaganja u sve poslovne aktivnosti agrarnih domaćinstava.

Ovi krediti se odobravaju bez depozita i učešća, takođe u maksimalnom iznosu do tri miliona dinara, a sredstva se mogu iskoristiti za nabavku robe, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga u poljoprivrednoj proizvodnji.

Agro krediti Direktne Banke su u potpunosti prilagođeni potrebama poljoprivrednika, pa se sredstva mogu vraćati u vidu mesečnih, tromesečnih i šestomesečnih anuiteta, u zavisnosti od vrste delatnosti gazdinstva.

Izvor: Kamatica.com

Tags
Back to top button