Međunarodni program prakse UniCredit Grupe – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Međunarodni program prakse UniCredit Grupe

UniCredit fondacija je šestu godinu zaredom otvorila konkurs za Međunarodni program prakse, u okviru kojeg će 60 studenata iz Evrope, imati priliku da provede tri meseca u bankama članicama UniCredit Grupe, odnosno u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

Praksa će se održati u periodu od juna do avgusta 2019. godine, a ovom prilikom UniCredit fondacija će za izabrane studente pokriti troškove putovanja, izdavanja vize i drugih troškova u visini do 1.000 evra. Pored toga za učesnike prakse biće obezbeđena mesečna novčana naknada od 700 evra.

Za Međunarodni program prakse u bankama širom UniCredit Grupe mogu da se prijave: studenti upisani na najmanje drugu godinu studija univerziteta jedne od zemalja u kojima UniCredit posluje, među kojima je i Srbija, kao i državljani jedne od zemalja u kojima UniCredit posluje bez obzira na to u kojoj zemlji studiraju

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem linka https://www.unicreditgroup.eu/en/careers/internship.html, najkasnije do 30. januara 2019. godine.

Više informacija o Međunarodnom programu prakse UniCredit Grupe možete naći na sajtu https://www.unicreditfoundation.org/en/proposals/internationalinternshipprogram.html.

Tags
Back to top button