Comtrade System Integration i Microsoft postali partneri i u regionu – Bankar.rs
SVE VESTI

Comtrade System Integration i Microsoft postali partneri i u regionu

Kompanija Comtrade System Integration Adriatic objavila je da je potpisala partnerski ugovor sa kompanijom Microsoft i zvanično postala Microsoft LSP (Licensing Solution Provider) u Sloveniji. Ovaj status omogućava kompaniji Comtrade SI da čak i najvećim klijentima u Sloveniji – ali i zemljama Evropske Unije – plasira Microsoft rešenja koja će unaprediti njihovo poslovanje.

LSP status rezervisan je samo za partnere koji postižu zavidne rezultate sa rešenjima zasnovanim na Microsoft tehnologiji i cloud servisima.

„Budućnost poslovanja je u primeni digitalnih tehnologija. Naši timovi Microsoft sertifikovanih profesionalaca pomažu klijentima pomoću rešenja iz oblasti mašinskog učenja, veštačke inteligencije, prediktivne analitike i digitalizaciji radnog mesta“, rekao je Miloš Mirjanić, generalni direktor Comtrade SI Adriatic, prenose Novosti.

Emilija Ristić, direktorka poslovnog razvoja kompanije Comtrade System Integration Adriatic objasnila je značaj novog statusa.

„Naša kompanija omogućava organizacijama da transformišu svoje poslovanje strateškom primenom tehnologije. Pomažemo im da pronađu pravi pristup skaliranju i povećavamo brzinu, agilnosti i inovativnost u pružanju digitalnih usluga. Ovo partnerstvo će omogućiti našim klijentima da ostvare puni potencijal Microsoft Cloud tehnologija i menja način na koji kompanije isporučuju vrednost svojim klijentima“, kaže ona.

Dve kompanije neguju snažno partnerstvo već više od 25 godina, navode Novosti. Comtrade SI Adriatic prati cloud-first strategiju, vodi Microsoft kompetencijski centar i razvija sopstvene proizvode zasnovane na Microsoft tehnologijama. U proteklim godinama ubrzane digitalizacije, obe kompanije su ostvarile značajan rast zahvaljujući posvećenosti zajedničkim ciljevima.

Bogato iskustvo u softverskom inženjerstvu, globalno prisustvo i kultura inovacije čineComtrade System Integration Adriatic idealnimMicrosoft partnerom za Sloveniju. LSP status to dodatno potvrđuje i najavljuje novo poglavlje saradnje i nastavak digitalne transformacije čitavog regiona.

Tags
Back to top button