Podrška Sberbanke: Mališani iz „Zvečanske“ i „Prihvatilišta“ letnji raspust provode u kampu na planini Rudnik – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

Podrška Sberbanke: Mališani iz „Zvečanske“ i „Prihvatilišta“ letnji raspust provode u kampu na planini Rudnik

Zahvaljujući podršci Sberbanke, mališani iz „Zvečanske“ i „Prihvatilišta“, u okviru projekta “Vrednosti života”, letnji raspust provode u sportsko – kreativnom kampu na planini Rudnik.

Kako bi doprinos ovom projektu bio još veći, predstavnici banke odlučili su da jedan dan provedu u kampu i zajedno sa dečacima i devojčicama iz ove organizacije učestvuju u mnogobrojnim sportskim aktivnostima.

“Veoma mi je drago što sam imao priliku da provedem dan u ovako lepom i zabavnom društvu. Mislim da je sasvim logično, da kao društveno odgovorna kompanija, poklanjamo veliku pažnju brizi o deci. Želim da se od srca zahvalim svim ljudima koji nesebično ulažu svoje vreme, znanje i pažnju kako bi ovim dečacima i devojčicama omogućili bolje životne uslove. Zajedničkim delovanjem institucija, organizacija i kompanija možemo da ulepšamo i olakšamo njihovo odrastanje. Svaka uspešna kompanija treba da se meri i akcijama i naporima koje ulaže u unapređenje zajednice u okviru koje posluje”, rekao je Vladimir Pajović, član Izvršnog odbora Sberbank Srbija.

Projekat “Vrednosti života“ samo je jedna od mnogobrojnih akcija koju je Sberbanka podržala u prethodnom periodu. Pored brige o deci, Sberbank se zalaže za očuvanje životne sredine, ali i za razvoj kulture i umetnosti.

„Veoma mi je drago što danas na Rudniku imamo priliku da pravimo društvo i takmičimo se u različitim sportsko-kreativnim aktivnostima jer znamo da su ovi dečaci i devojčice nepobedivi. S obzirom na to da smo mi već „stari znanci“ – zajedno smo tokom “Beogradskog maratona” šetali Trku zadovoljstva, ovaj dan biće pravo uživanje za sve nas. Društvena odgovornost veoma je bitan deo našeg poslovanja. Čvrsto verujemo da kroz ovakva ulaganja i događaje doprinosimo boljem stanju u društvu, a naša najveća nagrada su osmesi svih onih koje smo uveselili ne samo danas nego svakom našom akcijom“, izjavio je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing i komunikacjie.

Projekat „Vrednosti života“ pokrenula je, i već deset godina uspešno realizuje, Asocijacija sportskih menadžera Srbije. Sberbank Srbija priključila mu se 2016. godine u želji da dodatno doprinese kvalitetu života mališana uključenih u ovaj humanitarni projekat. Uz donacije banke njegov kapacitet se uvećava čime se posledično omogućava da kroz projekat prođe još veći broj učesnika.

Back to top button