Zadovoljni ste sobom, budite zadovoljni i bankom – Bankar.rs
Depoziti i štednjaSLIDERSVE VESTI

Zadovoljni ste sobom, budite zadovoljni i bankom

Sberbank Srbija kreirala je Elite Banking, jedinstveni paket usluga koji obezbeđuje pun komfor i personalizovani pristup.

BEOGRAD – U skladu sa potrebama savremenih klijenata i visokim standardima bankarskog poslovanja, Sberbank Srbija kreirala je Elite Banking, jedinstveni paket usluga koji obezbeđuje pun komfor i personalizovani pristup. Mogućnost individualnih konsultacija sa ličnim bankarom, u terminu koji klijent sam odabere, čini osnovu ovog atraktivnog paketa. Dodatnu vrednost i potpuno zadovoljstvo obezbeđuje prestižna MasterCard Gold kreditna kartica s uključenim porodičnim putnim osiguranjem.

Posebni uslovi štednje i kreditiranja, mogućnost konverzije valuta po specijalnom kursu, besplatno podizanje gotovine na svim bankomatima u zemlji, uključujući i bankomate drugih banaka, kao i besplatno korišćenje najsavremenije multivalutne online menjačnice, jedinstvene na tržištu Srbije i regiona – Sber X:Change, samo su neke od beneficija koje donosi paket Elite banking.

U želji da klijentima ponudimo premijum uslugu i najbolje korisničko iskustvo kreirali smo Elite paket tekućeg računa koji predstavlja svojevrsnu ulaznicu u svet prestižnog bankarstva. Pored individualnog pristupa klijentu i najkvalitetnijih bankarskih proizvoda, važan deo ovog paketa čini i Elite Care, zdravstveni program namenjen celoj porodici. Uz specijalnu karticu, korisnici Elite paketa tekućeg računa u prilici su da koriste usluge najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji – MediGroup, uz posebne pogodnosti.” – rekla je Mirjana Đorđević, direktor Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Pokrenut je i E Elite Banking Kontakt centar na kome se u najkraćem mogućem roku mogu dobiti sve potrebne informacije ili konsultacije.

Dodatne informacija dostupno su na vebsajtu banke ili pozivom na broj 19908.

(PR)

Tags
Back to top button