Banca Intesa podržava i četvrti Italijanski fudbalski kamp za decu – Bankar.rs
Društvena odgovornostSVE VESTI

Banca Intesa podržava i četvrti Italijanski fudbalski kamp za decu

Banca Intesa će četvrtu godinu za redom podržati održavanje Italijanskog fudbalskog kampa u Srbiji koji će dečacima i devojčicama uzrasta od 7 do 14 godina pružiti jedinstvenu priliku da o veštinama i tajnama ovog sporta uče kroz rad sa vrhunskim italijanskim trenerima.

Na današnoj konferenciji za medije upriličenoj povodom najave kampa, zvanični promoter projekta, svojevremeno jedan od najboljih defanzivaca u evropskom fudbalu i bivši član italijanske reprezantacije, kao i fudbaler koji je nosio boje Juventusa i Barselone – Đanluka Zambrota (Gianluca Zambrotta), istakao je svoje zadovoljstvo što je deo jedne ovako uspešne fudbalske priče za mališane.

Kamp se održava od 18. do 22. juna 2018. godine na sportskom terenu FK Voždovac u Stadion Shopping Centru i uključuje tehničke, kondicione i taktičke treninge. Italijanskifudbalski kamp, sinonim za fudbal, zabavu i uspeh, pod okriljem je udruženja Club Italia Master, koje okuplja bivše igrače reprezentacije Italije i vodiće ga pet italijanskih trenera koji će otkrivati i podučavati razne veštine vrhunskog fudbala u praksi.

Kao i do sada, troje najtalentovanijih polaznika kampa posetiće Italiju i zajedno sa decom iz drugih zemalja prisustvovaće Danu italijanskog fudbalskog kampa. Ovaj trodnevni događaj će biti održan na terenima akademije Coverciano, a odabrani igrači će moći da uživaju u treninzima, utakmicama, specijalnim kursevima, obilasku Italijanskog muzeja fudbala, utakmici Serije A, kao i drugim zanimljivim sadržajima.

Tags
Back to top button