Societe Generale lansirala ekskluzivni paket – Bankar.rs
Platne karticeSVE VESTI

Societe Generale lansirala ekskluzivni paket

Privatno bankarstvo Societe Generale banke u Srbiji lansiralo je ekskluzivni paket računa i usluga Eminent koji klijentima pruža prvoklasne, njima prilagođene usluge, investicione i finansijske savete uz brojne prednosti koje omogućava Visa Infinite debitna kartica.

Visa Infinite debitna kartica prati dinamičan ritam klijenata i obezbeđuje niz specijalnih ponuda, atraktivnih privilegija i popusta širom sveta, među kojima je usluga konsijerž (concierge) ličnog asistenta koji je klijentima podrška 24 sata dnevno za širok spektar usluga. Konsijerž je na raspolaganju za raznovrsne informacije i preporuke, kao i asistenciju u organizaciji usluga, putovanja ili rezervacija hotela, restorana, karata za različite prestižne sportske, kulturne i druge ekskluzivne manifestacije u bilo kom delu sveta.

Visa Infinite kartica obezbeđuje klijentima globalno putno osiguranje u vrednosti od čak 1.000.000 američkih dolara za klijente i njihove porodice. Ovo osiguranje kombinuje niz prednosti različitih vrsta osiguranja od nadoknada troškova medicinskih usluga do onih povezanih sa otkazivanjem ili promenom prvobitnog plana putovanja kao i osiguranje u slučaju gubitka novca/prtljaga ili odlaganja leta. Dodatno osiguranje prilikom kupovine zaštita je u slučaju gubitka, krađe ili slučajnog oštećenja za kupljene proizvode, kao i mogućnost produžene garancije proizvoda kupljenih Visa Infinite karticom.

Klijentima je dostupna mreža aerodromskih biznis salona koji predstavljaju udoban način za opuštanje ili rad i obavljanje sastanaka u pauzi čekanja na let ili u slučaju da je on odložen ili otkazan. Speed-pass opcija klijentima je dostupna uz onlajn rezervaciju i popust, i omogućava kraće čekanje prilikom prijave na let i pasoške kontrole, pratnju prilikom dolaska i odlaska sa aerodroma, pomoć u dobijanju vize i organizovanje prevoza. Tu je i privilegovan status u više od 900 prestižnih svetskih hotela uz automatsko dobijanje sobe više kategorije, kasno odjavljivanje i niz drugih pogodnosti.

Korisnike Eminent paketa privatnog bankarstva očekuje podrška u domenu investicionog savetovanja. Licencirani investicioni savetnici u saradnji sa ostalim članovima tima privatnog bankarstva uz podršku eksperata Societe Generale grupe preporučuju svakom klijentu ponaosob način na koji mogu da investiraju svoja sredstva, na domaćem ili stranom tržištu, u skladu sa njihovim profilom, finansijskim planovima kao i drugim faktorima. Paket Eminent nudi i niz drugih usluga za brzo i lako upravljanje sredstvima, i niz pogodnosti kroz usluge digitalnog bankarstva putem m-banking ili e-banking platforme.

Tags
Back to top button