Provereni recept za veliko prolećno spremanje finansijskih obaveza – Bankar.rs
KreditiSVE VESTI

Provereni recept za veliko prolećno spremanje finansijskih obaveza

Banka ne naplaćuje odobravanje kredita, održavanje kreditne partije, kao ni prevremenu otplatu kredita

Za sve koji su planirali da urade veliko prolećno spremanje, Crédit Agricole Srbija je našla način da olakša uređivanje porodičnih i ličnih finansija keš kreditom za refinansiranje koji osim veoma atraktivne fiksne nominalne kamatne stope već od 6,95% godišnje, maksimalog iznosa do 2.000.000 dinara i rokom otplate do 84 meseca, sa sobom nosi i niz dodatnih pogodnosti.

Banka ne naplaćuje odobravanje kredita, održavanje kreditne partije, kao ni prevremenu otplatu kredita. Osim uredno spakovanih finansija, još jedna od pogodnosti za klijente je besplatno osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nezgode i gubitka zaposlenja.

Uz ovakve uslove, jednim gotovinskim kreditom se mogu otplatiti postojeća zaduženja po dozvoljenom minusu, kreditnim karticama ili drugim kreditima, objediniti u jednu mesečnu ratu i po potrebi, uzeti dodatna gotovina.

Ukoliko bi se klijent odlučio za gotovinski kredit od 1.500.000 dinara na period otplate 36 meseci, mesečna rata kredita bi iznosila 46.281,36 dinara. Nominlana kamatna stopa je fiksna i iznosi 6,95% godišnje, dok je efektivna kamatna stopa 7,62% godišnje.

 

Tags
Back to top button