AIK Banka donirala IT opremu Elektrotehničkom fakultetu – Bankar.rs
Društvena odgovornostSVE VESTI

AIK Banka donirala IT opremu Elektrotehničkom fakultetu

AIK Banka a.d. Beograd donirala je IT opremu u vidu servera i switch-eva Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

U prostorijama Elektrotehničkog fakulteta održano je svečano uručenje donacije, kojem su prisustvovali Milo Tomašević, v.d. dekan ETF-a u Beogradu i Periša Ivanović, Pomoćnik pri Izvršnom odboru AIK Banke.

– Istakao bih veliko zadovoljstvo što smo u prilici da studentima Elektrotehničkog fakulteta pružimo podršku kroz ovakav vid donacije koja će njihovo studiranje učiniti pragmatičnijim i efikasnijim. AIK Banka je društveno odgovorna banka koja svesrdno pomaže domaće naučne institucije i školovanje mladih ljudi. Ovo je jedna vrsta naše misije. Planiramo da i u narednom periodu učestvujemo u akcijama ovog tipa, kao i da na ovaj način motivišemo i druge srpske kompanije na slične korake, u interesu šire društvene zajednice – izjavio je tom prilikom Periša Ivanović, Pomoćnik pri Izvršnom odboru   AIK Banke.

Kao društveno angažovana institucija koja je uvek bila i biće čvrst oslonac domaćoj pameti, nauci, privredi i razvoju, AIK Banka posebnupažnju posvećuje mladim ljudima, njihovom školovanju i istraživanju. Zato smo se ovog puta odlučili da pružimo podršku obrazovanju studenata E TF-a.U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, razvojem i primenom inovativnih i modernih bankarskim servisa, AIK Banka će nastaviti da podržava digitalizaciju i modernizaciji društva kroz slične donacije.

Tags
Back to top button