Addiko banka dobitnik šest nagrada ‘Transform Awards Europe 2018’ – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Addiko banka dobitnik šest nagrada ‘Transform Awards Europe 2018’

Addiko banka dobitnik je šest ‘Transform Awards Europe 2018’ nagrada koje se dodeljuju za projekte najboljeg upravljanja brendovima i rebrendinga, najkreativnije osmišljenog vizuelnog identiteta i kvalitetnog upravljanja ugledom.

Addiko banka je s agencijom Profet, koja je bila angažovana na projektu rebrendinga Addiko Grupe, od stručnog žirija sastavljenog od 27 međunarodnih stručnjaka iz sveta marketinga, oglašavanja, brendinga, komunikacija i kreative bila nominovana u šest kategorija i u svima je osvojila nagradu; zlato za „Najbolju kreativnu strategiju“, „Najbolji rebrending nakon procesa spajanja“, „Najbolji razvoj brenda u sklopu repozicioniranja i predstavljanja nove misije i vizije“, „Najbolji vizuelni identitet u finansijskoj industriji“; srebro za „Najbolje korišćenje vizuelnog vlasništva“ i bronzu za „Najbolji strateški i kreativni razvoj novog brenda“.

„Osvojiti jednu renomiranu nagradu je veliko priznanje i čast, ali osvojiti ih šest u međunarodnoj konkurenciji globalnih brendova kao što su P&G, Intel, Danone, Simens, Konika-Minolta, Herods, ABB, BAT, Karlsberg i Blumberg je fenomenalno dostignuće na koje smo izuzetno ponosni. Ove nagrade doživljavamo kao još jedno priznanje da je Addiko snažan brend prepoznatljivog vizuelnog identiteta i kao potvrdu da smo projekat rebrendiranja sproveli na odličan način. Takođe, ove nagrade nas podstiču i da svakim danom za svoje klijente i partnere postajemo još bolja i jasnija, još jednostavnija i direktnija banka“, izjavila je Maja Čulig, direktorka Marketinga Addiko Grupe.

‘Transform Awards Europe’ nagradama nagrađuje se inovativnost, kreativnost i izvrsnost u upravljanju korporativnim i produkt brendovima u 43 države u Evropi, pri čemu se vrednuje strateški pristup, kvalitetan sadržaj, kreativnost i originalnost pristupa, kao i ostvareni rezultati. Za ovogodišnje nagrade kandidovali su se svi projekti koji su započeti i zaključeni u periodu od maja 2016. i novembra 2017. godine.

Izvor: BIZLife

Tags
Back to top button