Opportunity banka podstiče građane na štednju – Bankar.rs
Depoziti i štednjaSVE VESTI

Opportunity banka podstiče građane na štednju

Kao mikrofinansijska banka koja posluje na tržištu Republike Srbije od 2002. godine, Opportunity banka obezbeđuje kredite i druge finansijske usluge preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, ruralnim domaćinstvima i poljoprivrednim gazdinstvima, kao i drugim klijentima koji imaju otežan pristup finansijskim uslugama.

Da banka misli na svoje građane pokazala je još jednom kroz edukativnu kampanju “Školica za štednju” putem koje ih podstiče na sticanje navike da štede. U okviru kampanje nastao je i jedinstven proizvod na tržištu pod nazivom ŠTEK koji banka nudi u svojim filijalama u Novom Sadu, Novom Beogradu i Kragujevcu.

Kroz ŠTEK ne samo da ćete uštedeti već ćete za to biti i nagrađeni. Takođe, aktuelnom akcijom „Štednja kô bombona“ u Opportunity banci trenutno možete dobiti najbolju ponudu za deviznu štednju od čak 2,2% nominalne kamate (1,85% EKS).

Ova ponuda objedinjuje sve ono što biste želeli – sigurnost depozita, dobar prinos i uvek raspoloživ novac. U okviru oročenog perioda od 25 meseci, u svakom trenutku možete da podignete sredstva, a ukoliko se oročenje prekida pre isteka ugovorenog roka, na položena sredstva banka garantuje prinos bez penala. Građanima su na raspolaganju i standardne oročene štednje u dinarima ili evrima. Naravno, ukoliko oročite u dinarima ostvarujete i do pet puta veću kamatu u odnosu na stranu valutu.

Za “Šampionsku dinarsku štednju” fiksna nominalna kamata se kreće od 1,50% do 5,00% (EKS 1,51% – 4,56%) u zavisnosnosti od perioda oročenja. Kada je u pitanju štednja u evrima, fiksna nominalna kamatna stopa za 12 meseci iznosi 1,50% (EKS 1,28%), isplata je naravno u valuti štednje, ali vas očekuje porez na prihod od 15%. Preporučujemo vam da posetite internet stranicu Opportunity banke www.obs.rs, pogledate Školicu za štednju i naučite kako da uštedite novac.

Na stranici možete pronaći i više informacija vezano za akcijsku ponudu „Štednja kô bombona“ ili neki od navedenih proizvoda štednje koji su dostupni u svim filijalama – (Novi Sad, Novi Beograd, Niš, Čačak, Kragujevac i Subotica). Za detaljne informacije tu je i kontakt centar 021 ili 069/ 340-50-70 (možete kontaktirati i putem Vibera).

Tags
Back to top button