Nova ekspozitura Societe Generale banke na Bulevaru oslobođenja – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Nova ekspozitura Societe Generale banke na Bulevaru oslobođenja

Societe Generale banka je u Bulevar centru na Bulevaru oslobođenja otvorila novu ekspozituru, kojom je najavila i početak potpune transformacije svih 94 filijala u Srbiji.

Nova, četvrta po redu ekspozitura u Novom Sadu, organizovana je tako da će omogućiti još neposredniji kontakt klijenta sa bankarima.

 

U okviru ekspoziture postoji i deo koji će raditi 24 časa i omogućavati građanima da koriste bankomat, ali i obave menjačke poslove, pošto sa aparata mogu podići i evre.

– Nova ekspozitura će klijentima omogućiti neposredniji kontakt sa našim bankarima. Naša želja je da postignemo proaktivniju komunikaciju sa klijentima, zasnovanu na njihovim ličnim potrebama i tokovima savremenog, u sve većoj meri digitalizovanog bankarstva – naveo je izvršni direktor direkcije mreže Societe Generale banke Dejan Vučinić.

 

Kako je dodao, iako se u svetu digitalne transformacije često govori o prelasku na onlajn kanale, otvaranje nove ekspoziture je više nego jasan dokaz da su digitalizacija, kao i lični kontakt sa bankarima, dva međusobno povezana kanala komunikacije sa klijentima i da jedan ne isključuje drugi.

U ovoj banci su najavili i da će u Novom Sadu nastaviti sa širenjem mreže ekspozitura, što je planirano takođe i za ostatak Vojvodine, gde posluju u 21 opštini sa 25 ekspozitura, kao i širom Srbije, pri čemu je ne tako davno otvorena nova upravna zgrada u Beogradu – u koju je uloženo 14 miliona evra.

Podsetimo da Societe Generale u Srbiji posluje od 1977. godine i da su upravo obeležili 40 godina poslovanja uz nastavak širenja mreže, kao i da su krajem prošle godine preuzeli deo kreditnog portfolija nekadašnje Alfa banke, što je bio dodatni doprinos konsolidaciji bankarskog tržišta. Ovo je bila druga akvizacija Societe Generale na srpskom tržištu, pošto je 2013. godine preuzet deo kreditnog portfolija nekadašnje KBC banke.

Tags
Back to top button