Sberbank “Super štednja” – jedina štednja sa 2% kamate – Bankar.rs
Depoziti i štednjaSLIDERSVE VESTI

Sberbank “Super štednja” – jedina štednja sa 2% kamate

Sberbank Srbija pripremila je specijalnu ponudu oročene štednje u evrima, uz najbolje kamatne stope na tržištu. Iskoristite akciju “Super štednje” i do 31. marta oročite novac na 24 meseca uz jedinstvenu nominalnu kamatnu stopu od 2% na godišnjem nivou.

Štedite u jednoj od najstabilnijih finansijskih institucija u svetu, sa preko 175 godina dugom tradicijom poslovanja, čije ime znači “štednja”. Proizvodi i usluge Sberbanke fokusirani su na potrebe klijenata i zasnovani na najvišim standardima kvaliteta. Tradicija, stabilnost i kredibilitet čine Sberbanku sigurnim mestom za sva vaša ulaganja.

Sberbank “Super štednja” jedina je štednja sa nominalnom kamatnom stopom od 2% (odnosno 1.71% EKS) i garantuje najvišu kamatnu stopu koja se klijentu pripisuje na redovan devizni račun nakon isteka perioda oročenja od dve godine. Za štednju na 12 meseci nominalna kamatna stopa iznosi 1.20% (odnosno 1.03% EKS), dok oročenje na 15 meseci prati nominalna kamatna stopa od 1.70% (odnosno 1.38% EKS) godišnje.

Ne propustite “Super štednju” i mogućnost da uz Sbebanku dodatno osigurate svoju finansijsku stabilnost.

Tags
Back to top button