Nova ekspozitura NLB banke u Inđiji – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESVE VESTI

Nova ekspozitura NLB banke u Inđiji

U Inđiji je juče otvorena nova ekspozitura NLB banke. Predstavnici ove banke najavili su pogodnosti za privredu i građane, a posebno kada je reč o saradnji sa poljoprivrednicima. Godine iskustva na ovom području doprinele su dobrim rezultatima u dosadašnjem poslovanju.

Novi, savremeno opremljeni prostor ekspoziture NLB banke otvoren je danas u Inđiji. Brojni poslovni partneri, predstavnici privrednog života, kao i Opštine Inđija prisustvovali su otvaranju. Poslovnost NLB banke potvrdili su, pre svega, građani koji godinama koriste usluge ove banke.

NLB banka je građane i privredu Srbije tokom prošle godine podržala u realizaciji ličnih i poslovnih planova kreditima u iznosu od više od 220 miliona evra. Ostvaren je rast od 44 procenta u poređenju sa prošlom godinom.

Poslovanje NLB banke u inđijskoj opštini od izuzetnog je značaja kako za privrednike, tako i za građane koji koriste sve bankarske povoljnosti.

Takođe značajna je saradnja NLB banke sa malim i srednjim preduzećima koji predstavljaju stub razvoja ekonomije i značajno doprinose društvenom proizvodu i zapošljavanju.

Tags
Back to top button