Start paket tekući račun AIK Banke – Bankar.rs
Depoziti i štednjaSVE VESTI

Start paket tekući račun AIK Banke

AIK Banka je za sve klijente koji žele da brzo i efikasno transferišu novac i vrše plaćanja, a da pri tome imaju na raspolaganju određena sredstva i poseduju željene polise osiguranja, pripremila najsavremeniji tekući račun na tržištu – START PAKET TEKUĆI RAČUN

Start paket tekući račun AIK Banke sastoji se iz tri dela. Prvi deo podrazumeva savremene usluge transfera novca i plaćanja, odnosno usluge vezane za tekući račun. U okviru ovog dela paketa penzionerima vlasnicima Start paket tekućeg računa je omogućeno da podignu svoju penziju sedam dana ranije od zvanične uplate. Drugi deo pruža mogućnost dozvoljenog prekoračenja do 30.000 RSD, dok treći deo obuhvata izbor jedne ili više polisa osiguranja po izboru.

Otvaranjem Start paket tekućeg računa u AIK Banci klijenti su u prilici da koristite najsavremenije finansijske usluge na polju mobilnog i elektronskog bankarstva, odnosno da na jednostavan i brz način obavljaju bankarske transakcije upotrebom mobilnih telefona (mBanking) ili upotrebom računara (eBanking).

Najsavremenija finansijska usluga koja je na raspolaganju korisnicima Start paket tekućih računa je elektronski novčanik AIK Banke – “AIKeWallet” – usluga koja klijentima omogućava da plate robe i usluge na beskontaktnim POS terminalima tako što će prisloniti svoj telefon na beskontaktni POS terminal. “AIKeWallet” je mobilna aplikacija AIK Banke namenjena Android uređajima, pomoću koje se vrši plaćanje na POS terminalima koji primaju Mastercard kartice i imaju beskontaktni čitač, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Svi vlasnici Start paket tekućih računa, uz odgovarajući mobilni telefon, mogu beskontaknto da plaćaju svoje karte i u svim vozilima javnog prevoza u Beogradu.

Pored usluge AIKeWallet-a, uz Start paket tekući račun klijentima je na raspolaganju i “KešKlik” usluga koja podrazmeva prenos/slanje novčanih sredstava korišćenjem SMS koda. Ova usluga se još naziva i “Brzi keš” i predstavlja novinu na našem tržištu. Iniciranjem opcije „Brzi keš“ iz e/mBanking aplikacije od strane vlasnika Start paket tekućeg računa AIK Banke, primalac sredstava dobija SMS poruku sa PIN kodom. Unosom koda na bilo kom bankomatu AIK Banke u narednih 72h primalac može podići novac bez upotrebe kartice.

AIK Banka predano radi na utemeljivanju pozicije lidera u pogledu kreiranja digitalnih  usluga za svoje klijente, nastojeći da pruži svojim klijentima u svakom trenutku osećaj slobode i sigurnosti, kreirajući moderne finansijske usluge koje klijenti mogu da koriste 24 časa dnevno bez obzira gde se nalaze.

Tags
Back to top button