UniCredit Banka Srbija najbolja banka za upravljanje gotovinom – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDER

UniCredit Banka Srbija najbolja banka za upravljanje gotovinom

UniCredit Banka Srbija je prema istraživanju renomiranog finansijskog magazina Juromani (Euromoney) proglašena za najbolju banku za upravljanje gotovinom u našoj zemlji.

Pored toga, UniCredit je u još 10 zemalja osvojio tu titulu i to u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Slovačkoj i Turskoj, pokazavši na ovaj način svoju dominaciju i lidersku poziciju u Evropi.

Istraživanje časopisa Juromani u vezi sa proizvodima i uslugama koji se odnose na upravljanje gotovinom u čitavom svetu se sprovodi jednom godišnje već 16 godina unazad. Ovogodišnji odziv od 25.000 kompanija i 2.500 finansijskih institucija svrstava ovo istraživanje među najautoritativnije i najobimnije kada je u pitanju oblast upravljanja gotovinom.

Aleksej Janijev, direktor Globalnog transakcionog bankarstva UniCredit Banke Srbija, je povodom ovog priznanja izjavio: “Oduševljeni smo rezultatima ovogodišnjeg istraživanja. Upravljanje gotovinom je jedan od ključnih usluga koje pružamo našim klijentima, a ova nagrada pokazuje visok kvalitet naših proizvoda, koji je kreiran za sva pravna lica, od malih preduzeća do velikih multinacionalnih kompanija. Činjenica da su nas upravo naši klijenti nagradili je dodatni podstrek da nastavimo u istom smeru – da nudimo proizvode i usluge koji su usklađeni sa potrebama naših
klijenata.“

Ovogodišnji uspeh za UniCredit predstavlja veoma značajan skok u odnosu na prethodnu godinu – prošle godine smo zauzeli prvo mesto u 5 evropskih država, a ove godine u čak 11.

Tags
Back to top button