„Generator“ – Milion dinara za najbolju, inovativnu preduzetničku ideju – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDER

„Generator“ – Milion dinara za najbolju, inovativnu preduzetničku ideju

Pod sloganom „Priključi se“, Sosijete ženeral banka kroz platformu „Generator“ prikuplja i bira 40 inovativnih, izvodljivih i održivih preduzetničkih projekata bez obzira na delatnost.

U godini kada Sosijete ženeral banka obeležava jubilej – 40 godina otkako je otvorila svoje prvo predstavništvo u Beogradu, banka na ovaj način želi da podrži preduzetničke projekte koji će generisati dalji razvoj inovacija.

Pravo učešća na konkursu „Generator“, koji će biti otvoren za prijave do 10. oktobra, imaju svi zainteresovani pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis. Prijave se obavljaju putem onlajn formulara na sajtu generator.rs, a za jednog učesnika dozvoljena je jedna prijava.

Nakon isteka roka za prijavu biće izabrano 40 najboljih inovacija koje će biti predstavljene na sajtu i promovisane, dok će i javnost moći da glasa za najbolji projekat koji će osvojiti nagradu publike. U finalni izbor ući će 10 projekata koji će svoje ideje prezentovati pred žirijem i učestvovati u trci za glavnu nagradu. Glavnu nagradu, u iznosu milion dinara, obezbeđuje Sosijete ženeral banka, nagrada publike iznosiće 500.000 dinara, a nagrade će obezbediti i partneri na ovom konkursu.

„Generator“ je prilika da učesnici prijave projekte koji su prvenstveno inovativni, autentični i originalni, predstavljaju nov način poslovanja, novi proizvod ili uslugu, odnosno donose vrednost krajnjim korisnicima. Projekat, koji će ocenjivati stručni žiri, trebalo bi da bude izvodljiv, sa planom potrebnih resursa i sredstava ali i održiv – sa potencijalom da bude profitabilan i da postoji plan njegovog daljeg razvoja.

Partneri Sosijete ženeral banke na projektu „Generator“ su Vip mobile, Maxi prehrambeni lanac, internet oglasni portal KupujemProdajem i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub.

Tags
Back to top button