KOMePAY digitalna kartica Komercijalne banke – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEPlatne karticeSLIDER

KOMePAY digitalna kartica Komercijalne banke

Komercijalna banka je, u saradnji sa kompanijom Visa, obogatila svoj kartičarski portfolio Visa Electron digitalnom karticom – KOMePAY.

„KOMePAY je inovativna usluga koja omogućava brzo, efikasno i sigurno plaćanje mobilnim telefonom, na svim POS aparatima i ATM uređajima sa beskontaktnim čitačima“, rekao je izvršni direktor za nove bankarske tehnologije i strateški razvoj Komercijalne banke Petar Stefanović.

Usluga beskontaktnog plaćanja mobilnim telefonom, omogućena je zahvaljujući naprednoj HCE (Host Card Emulation) tehnologiji. Komercijalna banka se na ovaj način, prateći najnovije svetske trendove, svrstava u lidere mobilnog bankarstva u regionu.

„Plaćanje digitalnom KOMePAY karticom je potpuno bezbedno, kao i plaćanje bilo kojom drugom karticom“, objašnjava Stefanović i dodaje da je „kartica od sada na još sigurnijem mestu – u mobilnom telefonu klijenta“.

Da bi klijent mogao da koristi novu digitalnu uslugu i obavlja plaćanja KOMePAY karticom, neophodno je da ima otvoren dinarski račun u Komercijalnoj banci, poslednju verziju mBank aplikacije i mobilni uređaj na Android operativnom sistemu (verzija 5.0 i naprednija) koji poseduje NFC (bežičnu) tehnologiju sa opcijom plaćanja.

KOMePAY kartica nema troškove izdavanja, niti članarinu za korišćenje.

Tags
Back to top button