Piraeus banka – zvanična banka Košarkaškog saveza Srbije – Bankar.rs
DOMAĆE BANKESLIDER

Piraeus banka – zvanična banka Košarkaškog saveza Srbije

Piraeus banka je naslovni sponzor jednog od najvećih tradicionalnih košarkaških takmičenja –  Kupa Radivoja Koraća, koji se i ove godine održava u Nišu i nosi naziv Piraeus banka Kup Radivoja Koraća. Osim toga, Piraeus je postao zvanična banka Košarkaškog saveza Srbije i sponzor svih muških selekcija u naredne dve godine. Tim povodom, predstavnici Piraeus banke i KSS obratili su se medijima u niškoj filijali Piraeus banke.

“Velika mi je čast što smo postali deo jedne od najboljih košarkaških ekipa na svetu. Ponosni smo što će Piraeus banka pružiti podršku srpskoj košarci i momcima pred kojima su velika takmičenja. Dosadašnji rezultati naših reprezentativaca dokazali su da smo košarkaška nacija, otuda čvrsto verujemo da će učešće na Evropskom prvenstvu još jednom potvrditi tu činjenicu. Piraeus će, kao košarkaška banka pružiti značajnu podršku našim šampionima, ali i daljem razvoju košarke u našoj zemlji”, rekao je  Vojislav Lazarević, generalni direktor Pireus banke u Srbiji.

Ispred Košarkaškog saveza Srbije prisutnima se obratio i v.d. generalnog sekretara KSS, Dejan Tomašević:

„Veoma sam zadovoljan što imamo još jednog člana košarkaške porodice, Piraeus banku, a na nama je da opravdamo poverenje koje su nam ukazali. Nadam se da će naša saradnja trajati i duže od dve godine. Očekujemo da ćemo i na narednom Evropskom prvenstvu ostvariti odlične rezultate, i našoj naciji doneti još jednu medalju“.

Ovom prilikom, predstavnici banke i KSS promovisali su zvanični dres košarkarške reprezentacije sa logotipom Piraeus banke, a u ime buduće saradnje simbolično su potpisali košarkašku loptu i fotografisali se pored čuvenog trofeja – Žućkove levice koji je ove nedelje bio izložen u niškoj filijali.

Tags
Back to top button