Credit Agricole predstavila “3-D secure uslugu” za veću sigurnost na internetu – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEElektronsko bankarstvoPlatne kartice

Credit Agricole predstavila “3-D secure uslugu” za veću sigurnost na internetu

Crédit Agricole banka Srbija je od ove godine unapredila sigurnost svih platnih kartica uvođenjem besplatne 3-D Secure usluge kojom se obezbeđuje dodatna sigurnost prilikom plaćanja na internetu.

Da bi svojim klijentima obezbedila sigurno upravljanje finansijama i savremenu uslugu, Crédit Agricole Srbija uvela je 3-D Secure kojom se povećava bezbednost prilikom plaćanja karticom na internetu i pruža se zaštita od neovlašćenog korišćenja platne kartice tokom internet transakcije.

Ova usluga je besplatna i već je dostupna svim korisnicima platnih kartica Crédit Agricole banke. Klijent ne mora posebno da se prijavljuje već je dovoljno registrovati broj mobilnog telefona ili elektronsku adresu na koju stiže jednokratna lozinka neophodna za potvrdu kupovine. Tom lozinkom se vrši provera identiteta i ona je nosilac dodatne bezbednosti prilikom plaćanja na Internetu.

„Crédit Agricole banka u fokus stavlja potrebe klijenata i njihovu finansijsku sigurnost. Uvođenjem 3-D Secure usluge u saradnji sa Visa i MasterCard omogućili smo našim klijentima da u sigurnom okruženju koriste sve prednosti kupovine na Internetu“, izjavio je Miroslav Nićin, član Izvršnog odbora, Rukovodilac operacija u Credit Agricole banci.

Tags
Back to top button