MTEL Nemačka otvorio nove poslovnice u Minhenu i Bohumu – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

MTEL Nemačka otvorio nove poslovnice u Minhenu i Bohumu

Posle svečanog otvaranja prvih poslovnica aprila meseca u Menhengladbahu i Dizeldorfu, MTEL Nemačka, članica Telekom Srbija grupe, otvorila je vrata svojih novih poslovnica u Minhenu i Bohumu.

Korisnike iz ovih gradova očekuje moderan prodajni prostor, gde se u prijatnom i funkcionalnom ambijentu mogu informisati o svim telekomunikacionim uslugama i aktuelnim kampanjama.

Kompanija MTEL Nemačka u svojim novootvorenim prodajnim mestima korisnicima nudi jedinstvene usluge mobilne telefonije (pripejd i postpejd) i televizije, koncipirane tako da zadovolje sve potrebe modernog korisnika. Pažljivo kreirana ponuda za korisnike koji žive i rade u Nemačkoj, a poreklom su sa naših prostora, odlikuje se nemačkim kvalitetom na koji su oni navikli, ali nudi i brojne povoljnosti koje u njihove domove i svakodnevni život donose bolju povezanost sa zavičajem, piše u saopštenju.

“U skladu sa strategijom da budemo što dostupniji našim ljudima u Nemačkoj, za samo mesec dana od otvaranja prvih poslovnica, naša vrata su širom otvorena i korisnicima u Minhenu i Bohumu. O zainteresovanosti korisnika za usluge koje smo ponudili nemačkom tržištu najbolje govori broj novih korisnika koji svakoga dana raste, što nas dodatno osnažuje u posvećenosti da naše usluge budu vrhunskog, nemačkog kvaliteta”, navodi MTEL Nemačka.

Članica Telekom Srbija grupe ističe da su korisnici posebno zainteresovani za pogodnosti iz domena mobilne telefonije.

“Korisnici su posebno zainteresovani za pogodnosti u domenu mobilne telefonije, jer su im razgovori sa rodbinom i prijateljima u MTEL mrežama u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, kao i mts mreži u Srbiji, besplatni u okviru odabranog paketa, a približavanjem sezone godišnjih odmora interesovanje raste i za „Roaming Plus“, koji obuhvata dodatne GB za omiljene destinacije kao što su Turska, Albanija, Egipat i mnoge druge. Do kraja godine planiramo da imamo 30 poslovnica u Nemačkoj i desetine hiljada zadovoljnih korisnika“, poručuju iz MTEL-a Nemačka.

Korisnici u svim poslovnicama kompanije MTEL u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj mogu da kupe i novu vrstu TAG uređaja koji se mogu povezati sa platnom karticom, što će ljudima iz dijaspore, koji preko leta dolaze u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, znatno olakšati putovanje.

Pored poslovnica, usluge MTEL Nemačka su dostupne i putem sajta www.mtelgermany.de/sr, kao i preko razgranate mreže distributera, poput Lekerlanda, koji obuhvata Nemačku poštu, najveći deo benzinskih pumpi (OMW,ENI) i veliki broj kioska/trafika širom Nemačke.

Izvor: Euronews.rs

Tags
Back to top button