Promo-cene Er Srbije: Putovanja po Evropi, Americi i u regionu od 39 evra – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Promo-cene Er Srbije: Putovanja po Evropi, Americi i u regionu od 39 evra

Kompanija Er Srbija pripremila je akciju tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte po cenama od 39 do 69 evra po smeru, za više od 40 destinacija u regionu, Evropi i Americi, saopšteno je danas.

Promotivne avio-karte biće u prodaji od 19. septembra do 2. oktobra, a odnosiće se na putovanja u periodu od 29. septembra ove godine do 29. marta 2023. godine.

“Nakon perioda smanjenog kretanja, usled pandemije korona virusa, putnici se sve više vraćaju putovanjima. Osluškujući njihove potrebe pripremili smo i ovu ponudu. Verujemo da će snižene cene avio-karata putnicima biti samo jedan od motiva da bolje upoznaju sve atraktivne destinacije do kojih leti Er Srbija”, navode u avio-kompaniji.

Avio-karte do Barselone, Atine, Tivta i Podgorice biće dostupne po ceni počev od 39 evra, dok će karte do Rima, Zagreba, Štutgarta, Osla, Kopenhagena, Stokholma, Bukurešta, Skoplja, Soluna, Sofije, Tirane, Sarajeva i Ljubljane biti dostupne po ceni, počev od 49 evra.

Avio-karte do Salcburga, Bolonje, Nirnberga, Hanovera, Liona, Ciriha, Brisela, Beča, Praga, Diseldorfa, Venecije, Milana, Larnake i Barija moći će da se kupe po ceni, počev od 59 evra, dok će početna cena za letove do Valensije, Palma de Majorke, Madrida, Londona, Pariza, Amsterdama, Frankfurta, Berlina i Istanbula iznositi 69 evra.

Ovom promo-akcijom obuhvaćen je i Njujork, za koji se karte mogu kupiti po početnoj ceni od 389 evra po smeru.

Detaljnije informacije o septembarskoj promotivnoj akciji srpskog nacionalnog avio-prevoznika mogu se pronaći na sajtu Er Srbije www.airserbia.com.

Izvor: Beta

Tags
Back to top button