Klijenti AIK banke i Naše AIK Banke od sada mogu da koriste bankomate obe banke bez provizije – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Klijenti AIK banke i Naše AIK Banke od sada mogu da koriste bankomate obe banke bez provizije

AIK bankarska grupa, koju od nedavno u Srbiji čine AIK Banka i Naša AIK Banka, omogućila je svim građanima koji su njeni klijenti da debitnim karticama podižu novac na bankomatima obe banke i to bez naknade

Na taj način, klijenti AIK Banke i Naše AIK banke svoj novac od sada mogu podizati bez dodatnih troškova na preko 400 bankomata širom Srbije, što trenutno čini jednu od tri najveće mreže bankomata na domaćem bankarskom tržištu.

– Interesi klijenata su ono što od uvek usmerava naše poslovanje i želja nam je da svim fizičkim i pravnim licima omogućimo usluge najvišeg kvaliteta koje će za njih biti najpovoljnije. AIK grupa je nedavnom akvizicijom postala jedna od najuticajnijih bankarskih grupa u našoj zemlji, povećavši broj klijenata za više od 180.000 građana, privrednika i preduzetnika. Naša namera je da i u narednom periodu budemo banka prvog izbora za sve njih, pružajući im moderna bankarska rešenja i podršku u svakom segmentu njihovog života i poslovanja – istakla je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke.

– Ovo je izuzetno važna pogodnost za sve klijente AIK grupe i predstavlja jednu od prvih pogodnosti koje smo u okviru već započete integracije omogućili svojim klijentima. AIK Banka i Naša AIK Banka su i dosad, što samostalno, što zahvaljujući saradnji sa MoneyGet, imale veoma rasprostranjenu mrežu bankomata, ali smo na ovaj način učinili novi i još značajniji korak napred i svim građanima omogućili da mnogo lakše, jednostavnije i povoljnije raspolažu sredstvima na svojim tekućim računima – objasnio je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Naša AIK Banke.
Tags
Back to top button