Upravo su otvorili prvi ekspres objekat u Srbiji, u planu još jedan – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Upravo su otvorili prvi ekspres objekat u Srbiji, u planu još jedan

Prvi Glovo Express objekat u Srbiji je upravo počeo sa radom.

“To je deo plana naše kompanije da proširi svoju Quick-Commerce diviziju, kroz koju će obezbediti brzu isporuku za nekoliko kategorija proizvoda”, navode iz Glova za B92.net.

“Naš Micro Fulfillment Center (MFC) je komercijalni prostor, specijalno dizajniran da ponudi potrošačke i mnoge druge proizvode isključivo putem usluga brze isporuke, svakog dana tokom cele godine. Prvi MFC objekat koji je Glovo najavio u Srbiji nalazi se u Beogradu”, kažu sagovornici portala.

Objekat se, preciziraju, nalazi u centru glavnog grada i opslužiće širu teritoriju, a uskoro će, prema njihovim rečima, kompanija otvoriti još jedan objekat.

“Q-Commerce je veoma važan za nas. Glovo je multi-kategorijska aplikacija, sa fokusom na praktičnu, trenutnu dostavu, koju korisnici ne čekaju više od 30 minuta. Postoji mnogo proizvoda koji su korisnicima potrebni odmah, i na koje ne mogu da čekaju 24 ili 48 sati. U Glovu imamo tehnologiju, stručnost i sposobnost da pružimo širok asortiman tih osnovnih/esencijalnih stvari našim klijentima za samo nekoliko minuta”, poručuju.

MFC je namenjen kupcima, isključivo kroz opciju dostave i biće otvoren svakog dana od osam sati ujutru do ponoći.

“Imamo izbor hladnih, suvih i svežih proizvoda, koje će za samo nekoliko minuta nakon poručivanja obučeni radnici pripremiti kako bi ih dostavljači mogli preuzeti. Korisnici će direktno iz aplikacije moći da naruče više proizvoda, kao što su: povrće, voće, smrznuti proizvodi, namirnice, alkoholna i bezalkoholna pića, slatkiši, mlečni proizvodi, kao i proizvodi za negu beba i proizvodi za kućne ljubimce”, ističu u kompaniji za B92.net.

Podsećaju da do sada imaju oko 100 MFC objekata u 16 ​​zemalja u kojima je Glovo prisutan. Među zemljama u kojima su oni već otvoreni su Španija, Italija, Rumunija, Portugal, Ukrajina, Poljska, Gruzija, Kenija, Maroko, Hrvatska, a sada i – Srbija.

“Prostore u kojima se nalaze Glovo Express centri smo uzeli u najam”, kažu, dodajući da ne mogu da otkriju vrednost takve investicije u našoj zemlji.

Tags
Back to top button