Generali otvorio nove prostorije za klijente i zaposlene – Bankar.rs
ANALIZEOSIGURANJESVE VESTI

Generali otvorio nove prostorije za klijente i zaposlene

Kompanija Generali osiguranje je u svojoj poslovnoj zgradi na Novom Beogradu otvorila novu zonu za klijente, kao i prostor za svoje zaposlene gde će moći da održavaju sastanke, ali i da se odmaraju, druže ili pripremaju hranu.

Prvi put na tržištu osiguranja u Srbiji uveden je novi koncept saradnje sa klijentima koji obezbeđuje još veću udobnost i bolju komunikaciju, kao i mogućnost da se oni uz pomoć stručnog osoblja informišu o uslugama elektronske obnove osiguranja, prijave i praćenja odštetnih zahteva, plaćanje premije i korišćenje Generali Srbija mobilne aplikacije.

Pored toga, u centrali na Novom Beogradu, kompanija je otvorila i novu modernu zonu za zaposlene u kojoj oni pored održavanja sastanaka i obavljanja dnevnih radnih obaveza mogu da se odmore, zabave, pripreme hranu i organizuju druženja.

„Kada smo pokrenuli projekat rada na daljinu znali smo da će se namena poslovnog prostora prirodno promeniti. Naši ljudi sve više rade sa drugih lokacija kako bi adekvatno odgovorili na potrebama klijenata i kako bi uskladili poslovne i privatne aktivnosti. Zahvaljujući informacijama koje smo dobili od klijenata i zaposlenih, danas imamo moderan i tehnički opremljen prostor koji zadovoljava njihove potrebe“, rekla je Marija Pantelić iz Direkcije za ljudske resurse i strategiju.

Izvor: Sveonovcu.rs

Tags
Back to top button