Srbija prvi put bira najbolje e-commerce kompanije – Bankar.rs
ANALIZEKOMPANIJE

Srbija prvi put bira najbolje e-commerce kompanije

Sve više kompanija u Srbiji svoje poslovanje bazira, ili značajnim delom realizuje kroz eCommerce, odnosno elektronsku trgovinu.

Koliko su u tome uspešne, u kojim branšama, koje su od njih otišle korak ispred ostalih i nametnule se kao lideri – saznaćemo u decembru.

Naime, eCommerce Asocijacija Srbije, koja okuplja sve činioce digitalnog ekosistema i aktivno radi na promociji elektronskog poslovanja u zemlji, prvi put organizuje dodelu godišnjih nagrada najboljim kompanijama – HotSpot eCommerce Awards 2021.

Kako navode u saopštenju, pravo na prijavu imaju sve kompanije koje posluju u okvirima eCommerce industrije u Srbiji, bez obzira na polje delovanja.

U okviru 3 kategorije biće dodeljena ukupno 21 nagrada najuspešnijim firmama u različitim oblastima. Sve kompanije koje se prijave direktno se kandiduju i za osvajanje glavne nagrade – eCommerce Champion 2021.

Prijave su, kako se dodaje, potpuno besplatne i podnose se putem sajta hotspotawards.com, po vrlo jednostavnom principu, zaključno sa 30. novembrom.

“Sistem glasanja je jedinstven – osim glasova žirija, visoko se vrednuju i glasovi publike”, ističu organizatori.

Svečana dodela HotSpot eCommerce nagrada održaće se 15. decembra 2021. u klubu Lafayette u Beogradu.

Tags
Back to top button