Krediti Addiko banke uz dva odsto bonusa – Bankar.rs
BANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKEKreditiSLIDERSVE VESTI

Krediti Addiko banke uz dva odsto bonusa

Bliži se kraj godine, kada smo puni planova i želja, a primamljive ponude su iza svakog ugla. Pitanje je uvek isto – kako na najpametniji način pomiriti želje i mogućnosti. Addiko banka za kraj ove godine priprema produženu i „ekstra slatku“ ponudu za sve nove i postojeće klijente. Klijenti koji odluče da podignu keš kredit u okviru jedinstvenog promotivnog perioda, od 23. novembra do 10. decembra, ostvariće dva odsto bonusa na isplaćen iznos kredita. Takođe, promo period se odnosi i na klijente koji već imaju određena kreditna zaduženja po osnovu kredita, kreditnih kartica i dozvoljenog prekoračenja kod drugih banaka i žele ovakve usluge da refinansiraju.

Protekle skoro dve godine koje su za nama donele su nam dosta briga i neizvesnosti, mahom uz neizbežne finansijske probleme. Kao odgovor na pandemiju koja nam i dalje utiče na svakodnevicu, digitalizacija se ubrzano razvija u čitavom svetu, što je naročito transparentno u svetu finansija. Addiko banka ide u susret izazovima i ističe se kao lider digitalnog bankarstva, pa zato apliciranje za kredit nikada nije bilo dostupnije, brže i jednostavnije za sve generacije. Zahtev za kredit se može podneti na jednostavan, brz i bezbedan način, putem veb aplikacije, bilo gde i bilo kada, sedam dana u nedelji. Postupak traje svega nekoliko minuta, a odobrenje se može dobiti u istom danu.

Način apliciranja za kredit je prilagođen afinitetima i navikama klijenata. Sa jedne strane, svi oni koji su u stisci s vremenom ili jednostavno žele to da urade brzo i lako, u svega nekoliko koraka na mobilnom telefonu, mogu to uraditi putem m-banking aplikacije, bez odlaska u banku. Sa druge strane, klijenti koji više vole lični kontakt i savet bankara, zahtev za kredit mogu podneti i odlaskom u neku od filijala Addiko banke. Takođe, na raspolaganju je i kombinovani model, u okviru koga se apliciranje za željeni iznos kredita i odabir perioda otplate podnosi putem veb sajta, a sama realizacija se završava jednim odlaskom u odabranu ekspozituru.

Za sve klijente koji planiraju da podignu kredit, Addiko banka u promotivnom periodu odobrava dva odsto bonusa na ukupan iznos isplaćenog kredita. Tako na primer, ukoliko klijent podigne novi keš i/ili kredit za refinansiranje obaveza u drugim bankama u iznosu od 600.000 dinara Addiko banka će mu na ime bonusa isplatiti dodatnih 12.000 dinara. Na ovaj način Addiko banka omogućava svim potencijalnim i postojećim klijentima da ovu turbulentnu godinu privedu kraju i sa novim entuzijazmom sačekaju Novu godinu, idući u susret novim izazovima.

Tags
Back to top button