Eurobank dobitnik nagrade „Kampanje sa svrhom“ – Bankar.rs
BANKEDOMAĆE BANKEDruštvena odgovornostSLIDERSVE VESTI

Eurobank dobitnik nagrade „Kampanje sa svrhom“

Projekat Eurobanke „Škola kao nacrtana za Vas” proglašen je za Kampanju sa svrhom 2021. godine. Nagrada je dodeljena na festivalu društveno odgovorne komunikacije „Kampanje sa svrhom“ u organizaciji udruženja „Žute pantalone – Inicijativa za proučavanje detinjstva i Koncept inkubator društvene odgovornosti”.

„Mladi ljudi predstavljaju najveću pokretačku snagu društva i upravo zato kroz projekat „Škola kao nacrtana za Vas“ nastojimo da im obezbedimo adekvatne uslove za učenje i usavršavanje. Činjenica da je ovaj projekat prepoznat i nagrađen, podstiče nas da i ubuduće doprinosimo razvoju mladih, a na taj način, i razvoju čitave zajednice”, izjavila je Aleksandra Džaferović, rukovodilac službe korporativnih komunikacija Eurobanke.

„Škola kao nacrtana za Vas” je samostalni projekat Eurobanke koji se sprovodi uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja od 2018. godine, a finansira se humanitarnom Mastercard kreditnom karticom „Eurobank Veliko srce“. Osnovna ideja projekta je opremanje učionica i kabineta savremenom računarskom i drugom opremom, što će unaprediti kvalitet nastave i dodatno razviti digitalne veštine kod đaka. Tokom četiri godine koliko se sprovodi ovaj društveno – odgovorni projekat, opremljeno je osam kabineta u šest gradova Srbije i izdvojeno je više od 7,2 miliona dinara.

Tags
Back to top button