Okvir Podrške: Konkurs za male privrednike NLB Banke i Komercijalne banke – Bankar.rs
ANALIZEBANKARSKI PROIZVODIBANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Okvir Podrške: Konkurs za male privrednike NLB Banke i Komercijalne banke

Članice NLB Grupe u Srbiji, NLB Banka Beograd i Komercijalna banka i ove godine organizuju Okvir podrške, konkurs za male privrednike koji imaju priliku da osvoje vredan paket oglasnog prostora. Mali privrednici na taj način dobijaju mogućnost da se približe što većem broju korisnika i kupaca i učine svoje poslovanje vidljivijim na srpskom tržištu.
NLB Grupa je pokrenula ovaj projekat prošle godine, sa željom da pomogne maloj privredi koja se suočila sa ozbiljnim izazovima u kontekstu krize izazvane globalnom pandemijom. Projekat je realizovan na svim tržištima na kojima NLB Grupa posluje, a skoro 300 malih privrednika je dobilo priliku da ispriča priču o svom poslovanju, od kojih je 30 njih iz Srbije. Ove godine se u projekat uključila i Komercijalna banka, nova članica NLB Grupe, pa će zajedničkim nastupom sa NLB Bankom i medijskim partnerima i podrška u okviru ovog projekta biti značajno veća.

Pravo učešća u projektu #OkvirPodrške imaju svi preduzetnici i preduzetnice, poljoprivrednice i poljoprivrednici i mikro i mala preduzeća iz Srbije, bez obzira na delatnost, koji se do 11. juna 2021. godine prijave na konkurs, preko obrasca objavljenih na sajtovima Komercijalne banke i NLB Banke – kombank.com i nlb.rs.

Pobednici konkursa biće proglašeni do 18. juna, a njihova promotivna kampanja će trajati od 10. jula do 20. avgusta 2021. godine.

“Mala privreda je pokretačka snaga ekonomskog razvoja i kao takva je snažno integrisana u zajednicu u kojoj posluje. Želimo malim privrednicima da pomognemo u otklanjanju posledica krize izazvane epidemijom koronavirusa i zato smo prošle godine pokrenuli ovaj projekat kako bismo podržali male privrednike u naporima da se izbore za svoje tržište, a sa druge strane i kupce u tome da saznaju gde mogu da kupe neki proizvod ili dobiju uslugu koja im je potrebna”, rekao je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, povodom pokretanja ovogodišnjeg #OkviraPodrške.

„Među našim dobitnicima prošle godine smo imali različitih preduzetnika, od onih koji nude domaću hranu i pića, poljoprivrednu mehanizaciju, dizajnersku robu, zatim različite usluge, uključujući i edukativne, brigu o starijima, zabavne sadržaje, preko građevinskih firmi do prevoznika i turističkih organizacija. Nadamo se da će im ovaj vid podrške pomoći da ožive i razviju svoje poslovanje i ponovo stanu na noge nakon ovog, za sve nas, teškog perioda“, objasnila je Jelena Živković, član Izvršnog odbora NLB Banke Beograd.

„Koronavirus je doneo mnogo neizvesnosti u naše živote, a za nas koji smo se upustili u avanturu sa pokretanjem sopstvenog biznisa je bilo posebno teško. Projekat #OkvirPodrške mi je pomogao da povećam vidljivost svog brenda, mnogo više ljudi je čulo za mene, mnogo više njih posetilo moj sajt. Istovremeno, #OkvirPodrške je predstavljao i tračak svetlosti u tom neizvesnom trenutku, jer je tu bio neko ko je spreman da me podrži”, rekla je Ana Cvejić – idea boutique, vlasnica brenda Ego Ballerina, jedna od dobitnica na prošlogodišnjem konkursu.

Izvor: BIZLife

Tags
Back to top button