Addiko banka: Zbog unapređenja sistema doći će do prekida u radu servisa elektronskog bankarstva – Bankar.rs
ANALIZEBANKEDOMAĆE BANKESLIDERSVE VESTI

Addiko banka: Zbog unapređenja sistema doći će do prekida u radu servisa elektronskog bankarstva

Addiko banka ovim putem želi da informiše svoje klijente ijavnost da će narednog vikenda – od 12. do 15. marta – raditi na unapređenju sistema. Doktraje ova redovna aktivnost, klijenti banke će moći neometano da koriste svoje DINA iMastercard platne kartice i da na taj način raspolažu svojim novcem.

Tokom navedenog perioda doći će do prekida u radu servisa elektronskog bankarstva –Addiko Ebank i Addiko Mobile. Sve transakcije priliva će biti evidentirane nakon završetkaunapređenja sistema, u ponedeljak 15. marta.

Takođe, sve ekspoziture Addiko banke u petak 12. marta će raditi do 17 časova, dok usubotu 13. marta ekspoziture neće raditi.

Klijentima koji žele da tokom navedenog perioda otvore račun online i koriste drugedigitalne usluge savetujemo da to probaju kada proces bude završen.

Želja nam je da našim klijentima pružimo još bolje, jednostavnije i tehnički naprednijeusluge i to je razlog zbog toga sprovodimo tehničke promene. Unapred se izvinjavamo zbog mogućih neprijatnosti i zahvaljujemo se na razumevanju.

Tags
Back to top button