Blokada svih kartica i sredstava za korisnike Payoneer-a – Bankar.rs
ANALIZEKOMPANIJESVE VESTI

Blokada svih kartica i sredstava za korisnike Payoneer-a

Nemačka finansijska kompanija Vajerkard (Wirecard) podnela je zahtev za bankrot što je rezultovalo blokadom svih kartica i sredstava na njima za korisnike Pejonira (Payoneer) širom sveta, uključujući i Srbiju, prenosi startit.

Kako navode u korisničkoj podršci Pejonira razlog za to je činjenica da su sve kartice koje su povezane sa Pejonir nalozima izdate od strane kompanije Vajerkard.

“Vaša kartica je izdata od strane Vajerkarda. Stoga je sva aktivnost kartice blokirana za sada. Trenutno radimo sa Vajerkardom na alternativnom rešenju kako biste mogli da pristupite svojim sredstvima”, stoji u saopštenju korisničke podrške.

Novac je navodno i dalje moguće prebacivati izmedju različitih Pejonir naloga, ali nije moguće povući novac na bankovni račun niti ga podići.

Iz korisničke podrške Pejonira je stigla informacija da bi problem trebalo da bude rešen u što kraćem roku.

Pejonir je jutros na svom blogu rekao da je novac svih korisnika odgovarajuće zaštićen i da veruju da je ovo zamrzavanje privremeno.

Pored toga na Pejonirovom Twitter nalogu se navodi da je ova kompanija “snažna, stabilna i radi na tome da vaš novac bude zaštićen.”

Izvor: Nova ekonomija

Tags
Back to top button