Netflix otvara svoj prvi restoran? – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Netflix otvara svoj prvi restoran?

S obzirom na to da stotine miliona ljudi gleda Netfliksova ostvarenja, gigantov sledeći plan je da ih dovede u restoran. Kompanija ovog meseca otvara “Netflix Bites”, „uzvišeno iskustvo u restoranu“ u Los Anđelesu, gde će gosti naići na kuvare koji glume u popularnim Netflix serijama poput „Chef’s Table“ i Nailed It!“

Među njima će biti Kurtis Ston, Rodni Skot i Nadija Husein. Oni će napraviti degustacioni meni za koji Netflix kaže da će „fanovima i ljubiteljima hrane pružiti jedinstveno iskustvo u restoranu“.

– Od epizode ​​do predjela, uz Netflix Bites stvaramo lično iskustvo u kojem fanovi mogu da uživaju, rekao je potpredsednik Netflix-a za potrošačke proizvode Džop Simon.

Miksolozi iz Netflikove takmičarske emisije „Drink Masters“ biće zaduženi za kreiranje prilagođenih koktela za meni pića, prenosi CNBC Make It.

Gosti koji izvrše rezervaciju moraće da daju bespovratni depozit od 25 dolara koji će ići na njihov konačni račun, navodi se u čestim pitanjima restorana.

Meni Netflix Bites je još uvek u tajnosti, iako su rezervacije trenutno otvorene. Jedna stvar je, međutim, jasna: nemojte očekivati da vidite svoje omiljene Netflix ličnosti u kuhinji.

– Koliko god to bilo ukusno, Netflix Bites je striktno prilika da probate jedinstvena jela ovih kuvara. Kuvara neće biti na licu mesta da se sastanu sa vama i pozdrave, piše u čestim pitanjima.

Tags
Back to top button