Er Srbija pokreće Kontakt centar u Nišu – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Er Srbija pokreće Kontakt centar u Nišu

Nacionalna avio-kompanija Srbije, Er Srbija, objavila je danas da je otvorila konkurs za agente Kontakt centra u Nišu, koji planira da osnuje, kao i da zainteresovani mogu da podnesu prijave do 8. marta, putem veb sajta Er Srbije.

Otvaranjem dodatnih kapaciteta van Beograda i zapošljavanjem novih agenata, srpska nacionalna avio-kompanija želi da dalje unapredi uslugu koju pruža korisnicima, navedeno je u saopštenju.

“Razmatramo pokretanje dodatne celine našeg Kontakt centra koja bi bila smeštena u Nišu i u kojoj bi radili ljudi iz Niša i okoline. Na taj način želimo da pružimo podršku lokalnoj zajednici u kojoj već godinama uspešno poslujemo”, kazao je direktor komercijale i strategije Er Srbije Boško Rupić.

Na konkurs za agente Kontakt centra Er Srbije se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik.

Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću, a kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor i testiranje.

Srpska nacionalna avio-kompanija deo letova obavlja sa Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

Tokom zimskog reda letenja, koji je još uvek u toku, Er Srbija iz Niša leti do Kelna, Frankfurt/Hana, Istanbula i Ljubljane, a u letnjoj sezoni, pored redovnih linija, izuzetno su traženi i čarter letovi do popularnih letnjih destinacija.

Beta

Tags
Back to top button