Lučić: Telekom Srbija ima najkvalitetniji sadržaj kojim promoviše regionalni sport – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Lučić: Telekom Srbija ima najkvalitetniji sadržaj kojim promoviše regionalni sport

Pored toga što smo najveći operator i vlasnici najgledanijeg i najpopularnijeg sportskog kanala Arena, prisutni u svih šest zemalja bivše Jugoslavije i u više od četiri miliona domaćinstava, strategija nam je da imamo najkvalitetniji sportski sadržaj, kazao je generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić na predstavljanju novog serijala sportskih emisija „(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem“.

Uz Telekom, produkciju emisije potpisuju Sportske igre mladih, na čijem je čelu Zdravko Marić koji je ujedno i direktor celog projekta. Lučić je kazao da su odmah prihvatili njegovu ideju za serijal, „jer je koncept fenomenalan“.

„Ovaj projekat je od izuzetne važnosti za Telekom Srbiju i Arenu Sport. Pored toga što se kroz sportski kanal Arena trudimo da emitujemo najkvalitetniji sportski sadržaj, kroz sponzorstva Telekoma Srbije i samu Arenu želimo da promovišemo regionalni sport i pomognemo da on bude na svetskom nivou. S druge strane, želimo da motivšemo mlade ljude da se bave sportom“, dodao je generalni direktor Telekoma Srbija i potcrtao da su vrednost serijala znali još kada su ga prvi put prezentovali, jer je potpuno drugačiji.

Reč je o novom serijalu „(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem” u čijem fokusu su životne ispovesti bivših i sadašnjih sportskih ličnosti sa ovih prostora, koje će, između ostalog, otvoreno i emotivno govoriti o preprekama i padovima na svom sportskom putu, te kako su ih uspeli prevazići, izboriti se sa njima i izgraditi sjajne sportske karijere.

U ulozi voditelja će se naći nekadašnji fudbaler Mario Stanić, koji je u svojoj karijeri igrao za Čelzi, Parmu, Briž, Benfiku, Sporting Hihon, Kroaciju Zagreb i Željezničar, a sa reprezentacijom Hrvatske je na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj osvojio bronzanu medalju.

Lučić je pozvao sve da od 23. januara u 20 časova prate ovaj projekat i najavio da će u prvoj epizodi gost biti predsednik UEFA Aleksander Čeferin.

„Čast nam je što je gospodin Čeferin prihvatio da učestvuje u projektu i nadam se da ćete ispratiti prvu epizodu, u kojoj će upravo prvi čovjek UEFA biti gost. On će na neki drugačiji način pokazati da svaki uspešan čovek ima dosta neuspeha ali ako ste uporni u svemu, onda ćete na kraju postići uspeh“, zaključio je Lučić.

Bankar.rs

Tags
Back to top button