Er Srbija uvodi nove direktne linije i 17 nedeljnih letova do Budimpešte – Bankar.rs
KOMPANIJESLIDERSVE VESTI

Er Srbija uvodi nove direktne linije i 17 nedeljnih letova do Budimpešte

Er Srbija najavljuje širenje svojih destinacija u sledećoj letnjoj sezoni i planira uvođenje direktnih letova za više gradova u Evropi, a neki letovi su već uvedeni i karte su u prodaji!

Er Srbija uvešće direktne letove iz Beograda do Izmira, Ankare i Budimpešte. Tokom predstojeće letnje sezone, Er Srbija će dva puta nedeljno leteti između Beograda i Izmira, a četiri puta nedeljno do Ankare. Sredinom marta, srpska nacionalna avio-kompanija uvešće i direktne letove između Beograda i Budimpešte, koji će se tokom letnje sezone obavljati i do sedamnaest puta nedeljno.

Avio-karte za nove destinacije već su dostupne na veb sajtu, mobilnoj aplikaciji, kao i u poslovnicama Er Srbije. Cene se kreću od 59 evra po smeru u ekonomskoj klasi za Ankaru i Izmir, odnosno po ceni počev od 49 evra po smeru u ekonomskoj klasi za Budimpeštu.

“Nije prošlo mnogo vremena od kada smo najavili početak novih usluga između Beograda i Istanbula. Sa zadovoljstvom objavljujemo da počev od 28. marta, naša kompanija će početi da leti za Ankaru, a od 15. aprila i za Izmir. Još jedna nova destinacija u našoj ponudi je Budimpešta, kojoj nakon pauze ponovo uspostavljamo rad nekoliko godina. Pred nama je letnja sezona tokom koje ćemo početi sa letovima za četiri nove destinacije u Italiji, dve u Nemačkoj, po jedna u Francuskoj i Švedskoj.”

– Mi ćemo takođe iznenaditi naše putnike novim destinacijama za letnji odmor. Verujemo da će 2023 biti godina u kojoj ćemo dalje pomerati naše granice, nudeći direktne letove do skoro 100 gradova širom sveta”, rekao je Bojan Aranđelović, šef odeljenja za planiranje mreže u Er Srbiji.

Er Srbija će početi da leti za glavni grad Mađarske, Budimpeštu, 13. marta 2023. godine. Broj letova će se postepeno povećavati na sedamnaest letova nedeljno. Budimpešta nalazi se na Dunavu, drugoj najdužoj reci u Evropi, i poznata je po svojim termalnim vodama izvora i brojnih banja. Gradski pejzaž je bogat arhitektonskim znamenitostima iz različitih istorijskih perioda.

Uvođenjem ove usluge, Er Srbija će putnicima omogućiti odlične veze sa Budimpešte, preko Beograda, do Španije, Italije, Grčke, Kipra, Sjedinjenih Američkih Država, kao i zemlje u regionu.

Izvor: Espreso

Tags
Back to top button