Servis Google Pay sada dostupan i u Srbiji – Bankar.rs
DOMAĆE BANKEElektronsko bankarstvoMobilna placanjaSLIDERSVE VESTI

Servis Google Pay sada dostupan i u Srbiji

ProCredit banka jedna je od prvih banaka na domaćem tržištu koja je svojim klijentima omogućila korišćenje Google Pay servisa za beskontaktno plaćanje.

Google Pay je brz i jednostavan način beskontaktnog plaćanja Android mobilnim telefonom ili pametnim satom koji podržavaju NFC tehnologiju. Ova usluga objedinjuje sve što je potrebno prilikom plaćanja i štiti informacije o platnoj transakciji višestrukim bezbednosnim slojevima. Da bi koristili ovu uslugu, klijenti mogu preuzeti Google Wallet (Google Novčanik) aplikaciju na Google Play prodavnici. Klijenti ProCredit banke mogu zakačiti neograničen broj Mastercard platnih kartica na svoj Google Pay, tako što će uneti sve detalje o kartici. Lični podaci i podaci kartica ostaju sigurni, jer se prilikom plaćanja ne šalju detalji kartica, već jedinstveni token.

ProCredit banka duže od 20 godina pruža kompletnu uslugu najvišeg kvaliteta stanovništvu, malim i srednjim preduzećima i poljoprivrednicima. Kao digitalno orijentisana banka, ProCredit se uvek trudi da obezbedi komfor svojim klijentima, podržavajući nove, jednostavnije, brže i efikasnije načine plaćanja, te je to bio slučaj i ovog puta sa Google Pay servisom.

„Uvek smo se trudili da klijentima obezbedimo uslugu najboljeg kvaliteta, te da u potpunosti pojednostavimo i olakšamo sve bankarske usluge. S obzirom na digitalni pristup koji negujemo, raduje nas što će naši klijenti među prvima imati mogućnost da koriste ovaj novi, moderniji način plaćanja“, rekao je predsednik izvršnog odbora ProCredit banke Igor Anić.

Izvor: Kamatica

Tags
Back to top button