Wolf Condominium: Počeli radovi na turističkom kompleksu u Kolašinu, poznato ime hotelskog operatora – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

Wolf Condominium: Počeli radovi na turističkom kompleksu u Kolašinu, poznato ime hotelskog operatora

Saradnja između kompanije BB Invest Group i Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje hotelska grupacija Casa del Mare, formalizovana je potpisivanjem ugovora, na osnovu kojeg će kondo hotelom čiji je centralni deo novi Wolf Condominium kompleks, upravljati upravo ova hotelska grupacija.

Iako su radovi na izgradnji ovog projekta zvanično započeli pre par sedmica, interesovanje potencijalnih kupaca ne jenjava.

“Cilj ovog projekta je da stvori inspirativno i mirno planinsko mesto za odmor i investiciju, a Kolašinu kao gradu i turističkoj privredi severa Crne Gore bude dodatan stimulans za ekonomski prosperitet. Ovim projektom postajemo sastavni deo jedne važne zajednice i naša odgovornost kao investitora je da je podržavamo i da, kroz komunikaciju sa meštanima, kontinuirano učestvujemo u obogaćivanju turističke ponude Kolašina i to je obaveza koju kao kompanija ozbiljno shvatamo. Ne manje važno, razvoj ovog kompleksa pružiće značajne mogućnosti za zaposlenje stanovništvu iz ovih krajeva, imajući u vidu da će, kada condo hotel bude otvoren, celokupni kompleks zapošljavati gotovo 100 ljudi kroz različite modele i okvire, što je velika šansa i za razvoj lokalne ekonomije. U tom smislu, posebno nas raduje što je naš saveznik u ovoj priči iskusan crnogorski brend kao što je Casa Hospitality Management, koja već više od decenije svojim primerom pokazuje šta znači kvalitetno i odgovorno poslovanje”, ističe izvršni direktor BB Invest Group-a, Marko Čanović.

Prisećajući se svojih korena iz ovih krajeva, Nikola Milić, osnivač Casa Hospitality Management, u sklopu koje posluje hotelska grupacija Casa del Mare, ne krije zadovoljstvo što ima priliku da svoje dugodišnje iskustvo u turizmu i ugostiteljstvu, prenese i na sjever Crne Gore.

“Kao neko ko je svoje prve korake napravio upravo u ovim krajevima, znam da cenim sve što Sever nudi, njegovu jedinstvenu ljepotu, ali i mentalitet i ljude koji ga čine. Ljubav prema ugostiteljstvu, lokalnom dobru, turizmu i ljudima je uvijek inspirisala napore hotelske grupacije Casa del Mare da, u svakoj sferi poslovanja, budemo bolji i inovativniji. Kao jedna porodična priča koja počiva na temeljima prijateljstva i uvažavanja, trudimo se da, osluškujući potrebe zajednice u kojoj poslujemo, konstantno učimo od onih sa kojima sarađujemo. Zadovoljstvo nam je što možemo biti podrška kompaniji BB Invest u ovom projektu, i uvjeren sam da ćemo zavrediti i povjerenje lokalne zajednice da ovaj hotel učinimo ponosom ne samo Kolašina, već i celokupnog sjevera Crne Gore”, istakao je Milić.

Hotelska grupacija Casa del Mare postoji već 13 godina i u svom sastavu ima pet malih luksuznih hotela na crnogorskoj obali i to: Casa del Mare Blanche, Casa del Mare Mediterraneo, Casa del Mare Amfora, Casa del Mare Vizura i Casa del Mare Pietra. Casa del Mare, kao domaći brend koji je stavljajući u prvi plan lokalno i dobro iz Crne Gore postao sinonim za kvalitetnu uslugu, dobitnik je mnogih prestižnih domaćih i regionalnih nagrada.

Na svega nekoliko minuta of centra grada i ski staza, Wolf Condominum kompleks u svom sastavu imaće hotel visoke kategorije sa 60 hotelskih jedinica, 64 stanova i turističkih apartmana, kao i poslovne prostore koji su u prodaji od prošlog meseca. U sklopu Wolf-a kupci i posetioci će takođe imati pristup spa i wellness centru, teretani i bazenu, te hotelskom baru i ekskluzivnom restoranu jedinstvenog gastronomskog koncepta.

Za izgradnju kompleksa Wolf Condominium – vrednosti oko 15 miliona evra i površine 13.000 kvadratnih metara – rok je tri godine.

Tags
Back to top button