TOMORROW: Pogledajte aftermovie o debitanskom izdanju konferencije – Bankar.rs
KRIPTOVALUTESLIDERSVE VESTI

TOMORROW: Pogledajte aftermovie o debitanskom izdanju konferencije

Najveća kripto, NFT i Metavers konferencija u Evropi – TOMORROW, objavila je aftermovie spektakularnog debi izdanja održanog u beogradskom Belexpo centru od 13. do 15. maja.

Više od 5.000 posetilaca i 250 kompanija iz 100 zemalja su učestvovali u trodnevnom događaju, dok je više od 15.000 gledalaca uživalo online.

Više od 50 govornika učestvovalo je na sedam ekskluzivnih panela, na više od 50 izlaganja i u brojnim interaktivnim diskusijama i radionicama iz sfera kripto valuta, NFT-ja i Metaversa. Učesnici su, takođe, uživali u tri ekskluzivne žurke organizovane tokom konferencije.

Vodeći svetski stručnjaci doneli su ekskluzivne informacije o blokčejnu, kriptovalutama, kao i o “rudarenju” i ulaganjima. Drugi put na svetu održan je panel u Metaversu, a predstavljeni su i najnoviji trendovi iz NFT sveta kao i mogućnosti njihovog prikupljanja i primene. Ceremonija otvaranja događaja organizovana je kao futuristički spektakl, uz specijalne efekte, lasere i pirotehniku, a posetiocima je u prepunoj sali dobrodošlicu simbolično poželeo čovek u astronautskom odelu.

Naredna izdanja TOMORROW konferencije potvrđena su za februar 2023. u Dubaiju i maj 2023. ponovo u Beogradu.

U nastavku pogledajte kako je bilo na TOMORROW konferenciji ove godine.

Tags
Back to top button