NAGRADNA IGRA! Bankar.rs vas vodi na najveću evropsku nft / crypto / metaverse konferenciju – TMRW Conference, Beograd, 13-15. maj – Bankar.rs
SLIDERSVE VESTI

NAGRADNA IGRA! Bankar.rs vas vodi na najveću evropsku nft / crypto / metaverse konferenciju – TMRW Conference, Beograd, 13-15. maj

TOMORROW konferencija, najveća evropska Crypto, NFT i Metaverse konferencija, održaće se od 13. do 15. maja u BelexpoCentru u Beogradu.

Program ovog jedinstvenog događaja uključuje selekciju najvažnijih tema kroz predavanja i panele najvećih svetskih stručnjaka iz ovih oblasti – skoro 100 govornika, 7 ekskluzivnih panela i više od 50 predavanja.

Na TOMORROW konferenciji biće reči o svim segmentima blokčejna i kriptovaluta, uključujući rudarenje, ulaganje i još mnogo toga.

Posjetioci konferencije će naučiti o novim trendovima blokčejna i razvoju kriptovaluta, od najistaknutijih mislilaca i lidera u ovim oblastima, ali i razumjeti trendove u DeFi, DAOs i Web3.

Konferencija u Beograd dovodi i pionire Metaversa koji koji će edukovati prisutne posetioce o potencijalu i uticaju ove tehnologije na naše živote i svijet kakav poznajemo.

Program i potvrđene izlagače konferencije, možete pronaći na zvaničnoj stranici Tomorrow conference 2022. 

Portal Bankar, kao medijski pokrovitelj TOMORROW konferencije, u saradnji sa organizatorima vodi 10 najbržih čitalaca na ovo jedinstveno i vrlo vredno putovanje!

Dijelimo 2 regularne karte koje podrazumevaju fizičko prisustvo konferenciji i dodatnih 8 karata za online praćenje konferencije!

Spremite prste, zategnite draft email za prijavu!

Najbrži čitaoci, koji nam pošalju svoje podatke (ime i prezime, telefon, zanimanje) tačno u 11h danas na našu email adresu [email protected], dobiće priliku da iz prve ruke sakupe najvrednije znanje današnjice!

Čitamo se!

Vaš Bankar

***

***

***

TOMORROW Twitter

TOMORROW Instagram

TOMORROW Facebook

Tags
Back to top button