Zadovoljstvo putovanja uz Mastercard® Travel Rewards – Bankar.rs
Platne karticeSLIDERSVE VESTI

Zadovoljstvo putovanja uz Mastercard® Travel Rewards

Mastercard je dodatno obogatio postojeće prednosti za korisnike premium kartica na tržištu Srbije omogućavanjem pristupa globalnoj platformi Mastercard Travel Rewards. Platforma objedinjuje brojne pogodnosti koje su posebno korisne pri putovanju, prilikom kupovine kod trgovaca širom sveta, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Korisnici Mastercard premium kartica godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog keš-beka.

“Korisnici platnih Mastercard kartica očekuju dodatne pogodnosti prilikom njihovog korišćenja na putovanjima u inostranstvu“, izjavila je Jelena Ristić, direktorka u kompaniji Mastercard za tržišta Srbije, BiH i Crne Gore.

“Zbog toga je program Mastercard Travel Rewards prilika da se unapredi iskustvo putovanja, čineći ga sada ne samo sigurnim, prijatnijim, lakšim za planiranje već i isplativijim, jer kroz povrat novca omogućava i uštede na putovanjima ili prilikom plaćanja onlajn.”

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom sveta. Njima su se sada pridružili i korisnici premium kartica koje su izdate u Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Vlasnici kartica imaju pristup širokom spektru pogodnosti koje uključuju ekskluzivna spa iskustva, posete muzejima i parkovima prirode, različite ponude hotela, restorana, rent-a-car usluga, ali i iskustvo kupovine kod poznatih svetskih modnih i kozmetičkih brendova, kod kojih mogu da ostvare  povrat novca u vidu procenta, ili fiksnog iznosa.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cele godine putem platforme  https://mtr.mastercardservices.com/sr preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama

“Uz novu pogodnost i izbor plaćanja na atraktivnim lokacijama ili prilikom kupovine omiljenih brendova omogućili smo korisnicima premium kartica da ponovo otkriju zadovoljstvo jedne od svojih omiljenih aktivnosti – putovanja u inostranstvo. Kao rezultat toga, želimo da korisnici kartica iz Srbije, BiH i Crne Gore posle pandemije i ograničenja ponovo osete i prepoznaju da je njihova Mastercard jedina kartica koja im je potrebna za naredno putovanje“, dodala je Jelena Ristić.

Mastercard Travel Rewards je dostupan korisnicima premium kartica u Srbiji sa oznakama Gold, Platinum ili World Elite.

Tags
Back to top button